:lol:
Odc. 2 "życie samotnej matki"pt. "Potworna Wiadomość"
Gdy rano wstałam zakradłam sie po cichu do salonu. zobaczyłam tam Monikę i Piotrka, którzy rozmawiali przed telewizorem właśnie o mnie:
- Mysza, prawda, że mama bardzo mało sie nami opiekuje?
- tak. Pół dnia spędza w pracy, a pół śpi lub uczy się, żeby dostać awans. Interesują ją tyylko podróże do innych krajów, pieniuądze i takie inne...
Nie mogłam tego znieść. moje własne dzieci mówią o mnie w ten sposób? No, ale mają racje.

Muszę dzisiaj zostać w domu i zająć sie moimi maluchami. One też nie pójdą dziś do szkoły...
gdy wieczorem myłam się usłyszałam, że Monika z kimś rozmawia. Podsłuchałam co mówiła;
- cześć ola! posłuchaj nie było mnie w szkoe, bo mama została w domu i bawilismy sie z nią całe popołudnie. Nie, nie ciesze sie, bo mama nic nam nie kupuje, a ja chce mieć swój własny pokój! no...dobra, cześć.
No, to mnie naprawde poruszyło. Postanowiłam wybudowawć pokoje dla Moni i piotrka. Zaoszczędziłam przecież już ponad 9 000 $. Oto te pokoiki. Jak narazie jest tylko podłoga i ściany, ale już za kilka dni bede kupowała meble.
Idę spać.
O nie! zwolnili mnie z pracy, a wszystko dlatego, że poszłam spać o 2;30 nad ranem, a do pracy miałam na 8;00 t eraz maluchy muszą poczewkać dłużej na pokoje.....
C.D.N.
W następnym odcinku:
1. Znalazłam nową pracę
2. Pokoje są gotowe
3. Centrum
4. mój najlepszy przyjaciel
I co podoba sie? poprawka. w 1 odc. źle napisałam. ojciec miał 21 lat jak był w tym klubie. zamiasst "ma" powinnam napisać "miał' SORKI za błędy
Ludzie, i jak podoba wam się moje fotostory? muszę to wiedzieć, ponieważ nie wiem, czy warto robić dalsze odcinki. Błagam wypowiedzcie się!!!!! Pliska
To moje gg: 8184423
EDIT: Matt tu
nie komentujemy fotostorów! :mellow:
---------------
Cytat:
Originally posted by HaNaH222+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (HaNaH222)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>supcio!!! jest super po prostu!!! kocham Ciebie i to opowiadanie jest świetne!! [/b]
|
<!--QuoteBegin-FaJnA
Pisząc ten post łamie regulamin,ale to na Twoją prośbę MATT !!!
SUPER FOTOSTORY!!!JUŻ NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ NASTĘPNEGO ODCINKA!!!LEPIEJ SIE POŚPIESZ!!!
[/quote]