|
|
#11 | |
|
Guest
|
:lol:
Odc. 2 "życie samotnej matki"pt. "Potworna Wiadomość" Gdy rano wstałam zakradłam sie po cichu do salonu. zobaczyłam tam Monikę i Piotrka, którzy rozmawiali przed telewizorem właśnie o mnie: - Mysza, prawda, że mama bardzo mało sie nami opiekuje? - tak. Pół dnia spędza w pracy, a pół śpi lub uczy się, żeby dostać awans. Interesują ją tyylko podróże do innych krajów, pieniuądze i takie inne... Nie mogłam tego znieść. moje własne dzieci mówią o mnie w ten sposób? No, ale mają racje. Muszę dzisiaj zostać w domu i zająć sie moimi maluchami. One też nie pójdą dziś do szkoły... gdy wieczorem myłam się usłyszałam, że Monika z kimś rozmawia. Podsłuchałam co mówiła; - cześć ola! posłuchaj nie było mnie w szkoe, bo mama została w domu i bawilismy sie z nią całe popołudnie. Nie, nie ciesze sie, bo mama nic nam nie kupuje, a ja chce mieć swój własny pokój! no...dobra, cześć. No, to mnie naprawde poruszyło. Postanowiłam wybudowawć pokoje dla Moni i piotrka. Zaoszczędziłam przecież już ponad 9 000 $. Oto te pokoiki. Jak narazie jest tylko podłoga i ściany, ale już za kilka dni bede kupowała meble. Idę spać. O nie! zwolnili mnie z pracy, a wszystko dlatego, że poszłam spać o 2;30 nad ranem, a do pracy miałam na 8;00 t eraz maluchy muszą poczewkać dłużej na pokoje..... C.D.N. W następnym odcinku: 1. Znalazłam nową pracę 2. Pokoje są gotowe 3. Centrum 4. mój najlepszy przyjaciel I co podoba sie? poprawka. w 1 odc. źle napisałam. ojciec miał 21 lat jak był w tym klubie. zamiasst "ma" powinnam napisać "miał' SORKI za błędy *************** Ludzie, i jak podoba wam się moje fotostory? muszę to wiedzieć, ponieważ nie wiem, czy warto robić dalsze odcinki. Błagam wypowiedzcie się!!!!! Pliska To moje gg: 8184423 ![]() EDIT: Matt tu nie komentujemy fotostorów! :mellow: --------------- Cytat:
<!--QuoteBegin-FaJnA Pisząc ten post łamie regulamin,ale to na Twoją prośbę MATT !!! SUPER FOTOSTORY!!!JUŻ NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ NASTĘPNEGO ODCINKA!!!LEPIEJ SIE POŚPIESZ!!! [/quote]
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|