1. Świat w pigułce.
Uważam, że temat z takim potencjałem został potraktowany po macoszemu. Historię Prypeci można było na tyle sposobów opisać, jednak mamy tu tylko mały zarys. Niedobrze jak na "Świat w pigułce".
2. Horoskop - super sprawa, lubię się pośmiać z "mego losu"

3. Nowinki...
Podoba mi się artykuł, nie tylko ze względu na to, że trzymam z Meg

Fajnie, lekko napisany, dużo ładnych zdjęć i przede wszystkim - nie ma miliona suchych faktów, a fajnie przeplatana w tekście informacja.
4. Trudne sprawy - omijam wszelkie nawiązujące do polsatowskich programów artykuły. Gdyby była inna nazwa pewnie nie zniechęcałoby mnie to aż tak bardzo.
5. Wiadomości z forum - fajnie podsumowane życie forum. Nie zawsze jestem na bieżąco ze wszystkim, więc miła opcja. Dziękuję za umieszczenie informacji na temat Gali i wszystkich jej zwycięzców.
6. Klawa enklawa - chrupku, podziwiam Cię. Polityczna analogia, która blisko jest memu sercu z racji obranego kierunku studiów, podoba mi się nieziemsko. Sam tekst też niezły.
7. Ranking przydatny, wiadomo kto jest kim

8. Forum mówi - trochę bez sensu. Jak wyżej uważam, że średnio obchodzi mnie kto zaczyna jaki stopień edukacji. Ale to moja prywatna opinia

9. Polecane TS3 - wszystko fajnie ale czcionka maława. Mam monitor 22 cale, a ledwo się mogę rozczytać

10. M jak mieszkanie - ostatnie zdjęcia powinny być ciut większe

11. Polecane TS2 - bardzo fajne, aż żal, że nie mam dwójki

Gazetkę oceniam pozytywnie i mam nadzieję, że mój nick następnym razem nie będzie znajdował się w prawie każdym artykule

Bynajmniej nie będę aktywnie o to zabiegać
Cytat:
Napisał Pink Panther
Według mnie trochę mało hot ploteczek i newsów umieściliście, liczyłem na coś więcej - ile razy można czytać o Gali OJSG? Ciągle o tym... 
|
Lepiej byłoby się rozwodzić nad Twoją hiper aktywnością w kwestii ulepszania forum?