|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
1. Świat w pigułce.
Uważam, że temat z takim potencjałem został potraktowany po macoszemu. Historię Prypeci można było na tyle sposobów opisać, jednak mamy tu tylko mały zarys. Niedobrze jak na "Świat w pigułce". 2. Horoskop - super sprawa, lubię się pośmiać z "mego losu" ![]() 3. Nowinki... Podoba mi się artykuł, nie tylko ze względu na to, że trzymam z Meg ![]() 4. Trudne sprawy - omijam wszelkie nawiązujące do polsatowskich programów artykuły. Gdyby była inna nazwa pewnie nie zniechęcałoby mnie to aż tak bardzo. 5. Wiadomości z forum - fajnie podsumowane życie forum. Nie zawsze jestem na bieżąco ze wszystkim, więc miła opcja. Dziękuję za umieszczenie informacji na temat Gali i wszystkich jej zwycięzców. 6. Klawa enklawa - chrupku, podziwiam Cię. Polityczna analogia, która blisko jest memu sercu z racji obranego kierunku studiów, podoba mi się nieziemsko. Sam tekst też niezły. 7. Ranking przydatny, wiadomo kto jest kim ![]() 8. Forum mówi - trochę bez sensu. Jak wyżej uważam, że średnio obchodzi mnie kto zaczyna jaki stopień edukacji. Ale to moja prywatna opinia ![]() 9. Polecane TS3 - wszystko fajnie ale czcionka maława. Mam monitor 22 cale, a ledwo się mogę rozczytać ![]() 10. M jak mieszkanie - ostatnie zdjęcia powinny być ciut większe ![]() 11. Polecane TS2 - bardzo fajne, aż żal, że nie mam dwójki ![]() Gazetkę oceniam pozytywnie i mam nadzieję, że mój nick następnym razem nie będzie znajdował się w prawie każdym artykule ![]() ![]() Lepiej byłoby się rozwodzić nad Twoją hiper aktywnością w kwestii ulepszania forum? |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
αγάπη ma trochę racji, mnie też się wydaje, że FTSN ukazuje się zbyt rzadko. Na forum dzieje się za dużo, żeby gazetka była wydawana co 2 miesiące i np. w grudniu opisywała wyniki konkursu z początku października ![]() Rozumiem, zajęcia pozalekcyjne, szkoła, studia, praca, ale naprawdę redaktorzy nie mają chwili wolnego czasu na napisanie artykułu? Czy rzeczywiście na 1 artykuł potrzeba 2 miesiące? Osobiście uważam, że każdy dałby radę napisać coś od siebie, gdyby FTSN wydawany był co miesiąc. |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|