View Single Post
stare 01.10.2012, 18:34   #99
mucha
Guest

Domyślnie Odp: Opowiadam jak gram by robaczek ;)

Cytat:
Napisał Robaczek :) Zobacz post
A poza tym MUSZKO>...

Bardzo Cię przepraszam,ale kim ty jesteś ? Wiesz co, w poprzednim komentarzu ty nie wytknęłaś mi błędów, postanowiłaś wyśmiać nowego użytkownika...
O Boże to, że troszkę źle napisałem dialog to nie znaczy, że masz prawo się tak ze mnie lać...
Jakieś teksty typu Uhuhu hehehhe.. są troszkę dziecinne i denne.

Barvooo popisałaś się....
Nie dało się napisać : popraw błędy stylistyczne, a nie wystawiać mi kazanie na połowę mojego OJSG !
Studentką, po klasie humanistycznej, jeśli chodzi o ścisłość.
Wytknęłam błędy, owszem, może w sposób nieco prześmiewczy, ale jest to forma przystępniejsza niż nudny elaborat na ten temat.
I, broń Boże, nie jest to kwestia wyśmiewania nowego użytkownika. Sama jestem jedną z nowszych osób, poza tym nigdy nie sprawiało mi satysfakcji bezpodstawne nabijanie się z kogoś i tego nie robię.
Kazanie skupia się między innymi na "popraw błędy stylistyczne", ale tyle już osób Ci to pisało, że wolałam punkt po punkcie wytknąć Ci co jest nie tak. Obrona przed moim komentarzem jest typowa, takiej się spodziewałam szczerze mówiąc, bo często ludzie tak się zachowują, jak ktoś mówi im, że robią coś źle - wiem, bo sama wiele lat taka byłam, całe szczęście już z tego wyrosłam - więc nie rusza mnie to jakoś specjalnie. Możesz pisać na mój temat co chcesz, ja i tak swoje będę robiła i to dla Twojego dobra, wierz lub nie. Jak już napisałam, czasem trzeba trochę oberwać po czterech literach, żeby porządnie wziąć się za siebie.

Także "chill", bo nie chcę robić tutaj off'a, ani prowokować kłótni.
  Odpowiedź z Cytatem