View Single Post
stare 27.10.2012, 15:55   #208
Simona

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA?

Bardzo mi się spodobała lista Absolema (na stronie 2) nowych funkcji gry, jakie mogliby wprowadzić i co mogliby ulepszyć i całkowicie się z nim zgadzam. Ogólnie bardzo ciężko jest zrobić grę z masą wszystkich drobnych szczególików, a zresztą można sobie wyobrazić jak taka gra obciążała by nasze komputery. Kto wie, może by zapełniało cały dysk! Wyobraźcie sobie taką masę funkcji i elementów! Dla ludzi o gorszym sprzęcie byłaby to bardzo zła wiadomość, bo nie mogliby się cieszyć z rozgrywki na swych kiepskich komputerach - wszystko się by zacinało na bank. Już teraz trójka chodzi mi różnie, choć gorzej z dwójką, w której w większych domach jest kompletny brak płynności (nie wiem czy dobrze jest przytaczać tu dwójkę, ale niech stracę).
Podczas czytania waszych komentarzy nasunęła mi się pewna myśl. A może gdyby "budując" tą grę umożliwiliby pewien zakres Simpointów, które każdy gracz mógłby sobie dodatkowo wykorzystać w sklepie (tak dodatkowo do podstawowej gry). Wówczas ci, którym podoba się granie dziwnymi stworami, ufo i tak dalej, mogliby kupić potrzebne im rzeczy - czyli mowa o wróżkach, jednorożcach, smokach i tak dalej. A na przykład ci, którym marzy się gra zwykłym Kowalskim, mogliby wziąć takie funkcje jak utrudnienia w pracy czy coś w tym rodzaju.
Niby do trójki można kupić 1000 simpointów na zakupy, ale uważam, że taki bonus mógły być od razu w grze.
Simona jest offline   Odpowiedź z Cytatem