![]() |
#202 |
Reputacja: 10
|
![]()
the sims 4... wyobraźcie sobie.. nie ma sauny, nie ma jacuzzi, nie ma tego tamtego siamtego, nie ma pewnie nic i czekanie na kolejny dodatek, który wniesie chociaż cokolwiek nowego do rozgrywki. Mało fryzur. Tak to widzę. Już widzę jak dostajemy to co już jest w trójce w pierwszym dodatku czwórki. Jak dobrze pójdzie to w czwórce w morzu popływamy w 2014 hehehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
|
![]()
W sumie taka opcja zaciągania pożyczek przez simy byłaby ciekawa ;D Choć pewnie nie realne. Np. rodzi się dziecko, a moi simowie nie mają kasy na porządny pokoik (mam tak często
![]() ![]() ![]()
![]() |
#204 |
|
![]()
Eeee... a po co komu latać samolotem, albo pływać na statkach? Osobiście mi to nie potrzebne i chyba nikomu bo to by tylko rozwalało rozgrywkę. Mi wystarczyłaby łódka, którą można by pływać po jeziorku lub morzu i helikopter jako środek transportu tak jak w TS2. Maci nierealne wymagania, to gra, a nie życie!
![]()
![]() |
#205 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Latanie samolotem czy pływanie statkiem jest akurat bardziej zrozumiałe niż posiadanie własnego helikoptera.
Ostatnio edytowane przez Caesum : 17.09.2012 - 19:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
|
![]()
Rety, tu nie chodzi o to, co jest bardziej zrozumiałe tylko po cholerę Ci takie coś? I jak sobie to wyobrażasz, obserwowanie przez kilka simowych godzin jak sim siedzi w samolocie?... bez sensu. To nawet jest trudne bo simowe godziny lecą szybko, a cały dzień samolot nie będzie leciał przecież, więc to totalnie głupie. Ja bym to raczej widział, jako lotnisko, gdzie widać jak sim wsiada do samolotu, samolot startuje i pokazuje nam się ekran ładowania np. jakiejś wakacyjnej wyspy.
No ewentualnie awionetki by mogły być ciekawe... w sumie gdyby to działało na zasadzie gta SA i byśmy mieli możliwość sterowania takim czymś to byłoby.... ekscytujące!
![]() |
#207 |
|
![]()
![]() |
#208 |
|
![]()
Bardzo mi się spodobała lista Absolema (na stronie 2) nowych funkcji gry, jakie mogliby wprowadzić i co mogliby ulepszyć i całkowicie się z nim zgadzam. Ogólnie bardzo ciężko jest zrobić grę z masą wszystkich drobnych szczególików, a zresztą można sobie wyobrazić jak taka gra obciążała by nasze komputery. Kto wie, może by zapełniało cały dysk! Wyobraźcie sobie taką masę funkcji i elementów! Dla ludzi o gorszym sprzęcie byłaby to bardzo zła wiadomość, bo nie mogliby się cieszyć z rozgrywki na swych kiepskich komputerach - wszystko się by zacinało na bank. Już teraz trójka chodzi mi różnie, choć gorzej z dwójką, w której w większych domach jest kompletny brak płynności (nie wiem czy dobrze jest przytaczać tu dwójkę, ale niech stracę).
Podczas czytania waszych komentarzy nasunęła mi się pewna myśl. A może gdyby "budując" tą grę umożliwiliby pewien zakres Simpointów, które każdy gracz mógłby sobie dodatkowo wykorzystać w sklepie (tak dodatkowo do podstawowej gry). Wówczas ci, którym podoba się granie dziwnymi stworami, ufo i tak dalej, mogliby kupić potrzebne im rzeczy - czyli mowa o wróżkach, jednorożcach, smokach i tak dalej. A na przykład ci, którym marzy się gra zwykłym Kowalskim, mogliby wziąć takie funkcje jak utrudnienia w pracy czy coś w tym rodzaju. Niby do trójki można kupić 1000 simpointów na zakupy, ale uważam, że taki bonus mógły być od razu w grze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
|
![]()
Simona, wypraszam sobie, jestem Kowalski i nie powiedziałbym, że jestem taki zwykły. xD
Jeśli chodzi o link, który dodała Saphira to szczerze wątpię, że to będzie tak wyglądać. Za duże obciążenie dla komputera. A co by się stało, jakby jeszcze doszły dodatki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
|
![]()
@up - wybacz, chciałam dać przykładowe nazwisko, a Kowalski takim zwykle jest. Mogłam jednak napisać Smith, to nikt tutaj by się nie obraził. ;p
Jeśli chodzi o trailer, który dopiero teraz obejrzałam, to w sumie niewykluczone, że tak mogłyby wyglądać simsy 4. W końcu twórcy muszą dogonić inne gry o niesamowitej grafice i tak dalej i tak dalej... |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|