Najpierw odnośnie photobucketa

On raczej zdjęć nie psuje, bo ja wklejam je tam ciągle, to pewnie wina tego, że za mocno je wyostrzyłaś, a nie powinnaś przy takiej pięknej grafice, a jeśli już musisz, to nie wyostrzaj ich tak bardzo
A teraz odnośnie historii:
Szkoda, że nie zobaczymy już dzieciaków Senny :< chętnie bym się dowiedziała, co u nich słychać, swoją drogą czemu nie przeniosłaś sobie save'ów za wczasu?

Ela jest na ostatnich fotkach bardzo podobna do
Daenerys Targaryen z Gry o Tron

zerknij sobie kiedyś

Beniamin Radek... ugh nie wiem czemu, ale nienawidzę tego sima, wkurza mnie to jego ciągłe przeglądanie w lusterku, toż to choroba!

No ale na potrzeby Twojej historii będę musiała go znieść

Ogólnie to zafundowałaś Eli niezły kociołek, najpierw nieznana przeszłość, potem głuchonieme dziecko, a na koniec mąż bokser, nie no masz Ty wyobraźnię!
Florencja?! moja piękna Florencja została sponiewierana :< proszę Cię, każda, byle nie Florencja <błaga na kolanach>, mam na jej punkcie uczulenie, kocham tę simkę!

Trochę zboczyłam z tematu, no ale, za dużo się dzisiaj nasiedziałam przy zdzieraniu dodatków do simsów (mój downloads mi tego nie wybaczy T__T) i taki tego efekt, że nie mogę się skupić na jednej rzeczy

Ogólnie odnośnie Beniamina, to mam nadzieję, że się nawróci, albo wezmę Rudą i krzywdę mu zrobię u siebie na grze! Dziewczyna przeszła tyle w życiu, a ten ją jeszcze dobija sadysta...
No i ma córke, niech się ogarnie chłop!
Czekam na ciąg dalszy, oczywiście będę śledzić i czytać