|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Najpierw odnośnie photobucketa
![]() ![]() A teraz odnośnie historii: Szkoda, że nie zobaczymy już dzieciaków Senny :< chętnie bym się dowiedziała, co u nich słychać, swoją drogą czemu nie przeniosłaś sobie save'ów za wczasu? ![]() Ela jest na ostatnich fotkach bardzo podobna do Daenerys Targaryen z Gry o Tron ![]() ![]() Beniamin Radek... ugh nie wiem czemu, ale nienawidzę tego sima, wkurza mnie to jego ciągłe przeglądanie w lusterku, toż to choroba! ![]() No ale na potrzeby Twojej historii będę musiała go znieść ![]() Ogólnie to zafundowałaś Eli niezły kociołek, najpierw nieznana przeszłość, potem głuchonieme dziecko, a na koniec mąż bokser, nie no masz Ty wyobraźnię! Florencja?! moja piękna Florencja została sponiewierana :< proszę Cię, każda, byle nie Florencja <błaga na kolanach>, mam na jej punkcie uczulenie, kocham tę simkę! ![]() Trochę zboczyłam z tematu, no ale, za dużo się dzisiaj nasiedziałam przy zdzieraniu dodatków do simsów (mój downloads mi tego nie wybaczy T__T) i taki tego efekt, że nie mogę się skupić na jednej rzeczy ![]() Ogólnie odnośnie Beniamina, to mam nadzieję, że się nawróci, albo wezmę Rudą i krzywdę mu zrobię u siebie na grze! Dziewczyna przeszła tyle w życiu, a ten ją jeszcze dobija sadysta... No i ma córke, niech się ogarnie chłop! Czekam na ciąg dalszy, oczywiście będę śledzić i czytać ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]() Ja też nie lubię Beniamina, ale moja głupia simka za nim szaleje, ciągle do niego wzdycha i ciągle o nim myśli, jak nawiedzona ;/ Cyganka ich dopasowała za najwyższą kwotę, więc mają ogromną chemię i świetnie się dogadują. Żeby tylko on taki denerwujący nie był... Naprawdę w każdej wolnej chwili wyciąga to lusterko i grzebie w zębach, masakra. Z dzieckiem też się nie popisał, zaszła chyba za 6-tym razem dopiero o_O Szukam jej kogoś ciekawego, ale nikt mi się nie podoba. Niedawno się dopiero pokłócili, bo zaczął romansować z Florencją i się wydało. Elka nawet ją pobiła ;D (hmm... jest skorpionem
![]() ![]() Co do zdjęć, ja mam schizę po tych moich ostatnich kiepskich kartach graficznych, wszystko zawsze obrabiałam i został mi ten głupi nawyk do teraz. Postaram się jednak od następnego razu jedynie skalować, nic poza tym. I nie wiem, co jest z tymi stronami do hostingu - kiedyś tak użerałam się z imageshackiem, bo niszczył jakość, imgur zrobił mi taką pikselozę, że nie wierzyłam własnym oczom... Photobucket wcześniej mnie nie zawodził, ale te fotki z dziś mi się nie podobają... ale to może rzeczywiście moja wina. Sprawdzę to. No a save'y - nie miałam jak ich zrzucić ![]() ![]() btw. Daenerys Targaryen - pierwszy raz ją widzę... ale numer! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ahh,świetne! Historia ciekawa, pisać umiesz i nie zaprzeczaj że nie! Fajnie, a Ben takim palantem się okazał. Ohh.. biedna Elka z córeczką. Daj trochę zdjęć z wakacji! Czekam na więcej.
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|