Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.11.2012, 22:48   #1
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Migawki z życia... czyli simowanie wg Malin.

Najpierw odnośnie photobucketa On raczej zdjęć nie psuje, bo ja wklejam je tam ciągle, to pewnie wina tego, że za mocno je wyostrzyłaś, a nie powinnaś przy takiej pięknej grafice, a jeśli już musisz, to nie wyostrzaj ich tak bardzo

A teraz odnośnie historii:
Szkoda, że nie zobaczymy już dzieciaków Senny :< chętnie bym się dowiedziała, co u nich słychać, swoją drogą czemu nie przeniosłaś sobie save'ów za wczasu?
Ela jest na ostatnich fotkach bardzo podobna do Daenerys Targaryen z Gry o Tron zerknij sobie kiedyś
Beniamin Radek... ugh nie wiem czemu, ale nienawidzę tego sima, wkurza mnie to jego ciągłe przeglądanie w lusterku, toż to choroba!
No ale na potrzeby Twojej historii będę musiała go znieść
Ogólnie to zafundowałaś Eli niezły kociołek, najpierw nieznana przeszłość, potem głuchonieme dziecko, a na koniec mąż bokser, nie no masz Ty wyobraźnię!
Florencja?! moja piękna Florencja została sponiewierana :< proszę Cię, każda, byle nie Florencja <błaga na kolanach>, mam na jej punkcie uczulenie, kocham tę simkę!
Trochę zboczyłam z tematu, no ale, za dużo się dzisiaj nasiedziałam przy zdzieraniu dodatków do simsów (mój downloads mi tego nie wybaczy T__T) i taki tego efekt, że nie mogę się skupić na jednej rzeczy
Ogólnie odnośnie Beniamina, to mam nadzieję, że się nawróci, albo wezmę Rudą i krzywdę mu zrobię u siebie na grze! Dziewczyna przeszła tyle w życiu, a ten ją jeszcze dobija sadysta...
No i ma córke, niech się ogarnie chłop!

Czekam na ciąg dalszy, oczywiście będę śledzić i czytać

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.11.2012, 23:25   #2
Malin

Reputacja: 11

Ja też nie lubię Beniamina, ale moja głupia simka za nim szaleje, ciągle do niego wzdycha i ciągle o nim myśli, jak nawiedzona ;/ Cyganka ich dopasowała za najwyższą kwotę, więc mają ogromną chemię i świetnie się dogadują. Żeby tylko on taki denerwujący nie był... Naprawdę w każdej wolnej chwili wyciąga to lusterko i grzebie w zębach, masakra. Z dzieckiem też się nie popisał, zaszła chyba za 6-tym razem dopiero o_O Szukam jej kogoś ciekawego, ale nikt mi się nie podoba. Niedawno się dopiero pokłócili, bo zaczął romansować z Florencją i się wydało. Elka nawet ją pobiła ;D (hmm... jest skorpionem ), a w czasie bójki Ben dopingował Florkę, zamiast narzeczoną ;/ Wszystko mam udokumentowane ^^ Ta zdrada to wina jego, nie Florencji, więc spokojnie, nie mam jej za jakąś małpę Właściwie to nie chciałam jej nawet wprowadzać do gry, ale raz Ben siedział w "Mrocznej Krypcie" i ona zwinęła mu drinka z lady o_O Zaczęli gadać i zbyt dobrze się razem poczuli.
Co do zdjęć, ja mam schizę po tych moich ostatnich kiepskich kartach graficznych, wszystko zawsze obrabiałam i został mi ten głupi nawyk do teraz. Postaram się jednak od następnego razu jedynie skalować, nic poza tym. I nie wiem, co jest z tymi stronami do hostingu - kiedyś tak użerałam się z imageshackiem, bo niszczył jakość, imgur zrobił mi taką pikselozę, że nie wierzyłam własnym oczom... Photobucket wcześniej mnie nie zawodził, ale te fotki z dziś mi się nie podobają... ale to może rzeczywiście moja wina. Sprawdzę to.
No a save'y - nie miałam jak ich zrzucić Zepsuł mi się w tamtym kompie dvd-rom i nie mogłam nagrać na płytę, a wszystkie pendrive'y zawaliłam ważnymi rzeczami do przeniesienia i już nic więcej nie weszło Najbardziej mi szkoda Natana i Margit. Pocieszające jedynie to, że nie straciłam ich na zawsze. Oni są, tylko na starym kompie. Może kiedyś go podłączę.

btw. Daenerys Targaryen - pierwszy raz ją widzę... ale numer! Uwielbiam tę fryzurę!
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.11.2012, 15:47   #3
Psychosis

Reputacja: 10

Ahh,świetne! Historia ciekawa, pisać umiesz i nie zaprzeczaj że nie! Fajnie, a Ben takim palantem się okazał. Ohh.. biedna Elka z córeczką. Daj trochę zdjęć z wakacji! Czekam na więcej. ;<

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania