View Single Post
stare 19.12.2012, 13:59   #722
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3

Nie no.....juz 5 raz opea mi sie zlagowala i skasowala moj dlugi post....i jak tu czlowiek ma chciec wstawiac zdjecia >.<

ginsei - ja na serio uwazam, ze moje rodzinki i historyjki sa nudne i przecietne ;] o jaka kosiarke ci chodzi, bo niepamietam? , kopie zapasowe juz mam w bezpiecznym miejscu, teraz jeszcze musze zaktualizowac moje drzewo simowe i jakos polaczyc wszystkie moje rodziny w jedno pracowac pracowalam w NETTO, ale mialam l4 i "umieralam z bolu" wiec nie gralam, a jak juz myslalam, ze troche odpoczne i pogram xD.....od razu dostalam nowa prace i teraz mam szkolenia, co bardzo duzo czasu pochlaniaja i mialam wielki remont w domu ;/ w ogole teraz nie wstawiam juz tak czesto zdjec jak kiedys

Rodzina Hiwatari - Cindy i Kuroko

Kuroko i Cindy przeprowadzili sie do nowego domu, w chwilach wolnych grali w szachy i cwiczyli umiejetnosci - Kuroko pisanie, a Cindy gre na gitarze.

Oczywiscie zlodziej sie pojawil, a policja zbijala baki...

Cindy poszla na festiwal letni i bawila sie znakomicie - zawody w jedzeniu, puszczanie fajerwerkow, zakrywanie sie parasolem przeciwslonecznym ;p

Rodzina Hiwatari - Leo i Venessa

Pamietacie Leo ? meza Venessy? Oto caly on - jak zwykle tylko klate pokazuje O.O...

Nawet nie wiem kiedy, a przygarneli psiaka - nazwalam ja Luna ;]

A ten brzad to Olivier - synek Venessy i Leo jak ktos zapomnial ;D

Czas na troche nauki

Venessa bawiaca sie z szczeniaczkiem Luna

Wspolne zdjecie maloznkow w czasie obiadu.

Luna szybko podrosla na wieeeelkie psisko xd

Czas na gili gili :3

Jakis biedny piesek zdechl mi pod domem ojoj Nawet Luna byla smutna...

"Czegoo?"

Jak w reklamie Chappi xD

W nastepnym odcinku Sasha i familia, oraz Draculowie
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem