|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie no.....juz 5 raz opea mi sie zlagowala i skasowala moj dlugi post....i jak tu czlowiek ma chciec wstawiac zdjecia >.<
ginsei - ja na serio uwazam, ze moje rodzinki i historyjki sa nudne i przecietne ;] o jaka kosiarke ci chodzi, bo niepamietam? ![]() ![]() ![]() Rodzina Hiwatari - Cindy i Kuroko Kuroko i Cindy przeprowadzili sie do nowego domu, w chwilach wolnych grali w szachy i cwiczyli umiejetnosci - Kuroko pisanie, a Cindy gre na gitarze. ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiscie zlodziej sie pojawil, a policja zbijala baki... ![]() ![]() Cindy poszla na festiwal letni i bawila sie znakomicie - zawody w jedzeniu, puszczanie fajerwerkow, zakrywanie sie parasolem przeciwslonecznym ;p ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rodzina Hiwatari - Leo i Venessa Pamietacie Leo ![]() ![]() Nawet nie wiem kiedy, a przygarneli psiaka - nazwalam ja Luna ;] ![]() ![]() ![]() A ten brzad to Olivier - synek Venessy i Leo jak ktos zapomnial ;D ![]() Czas na troche nauki ![]() ![]() ![]() Venessa bawiaca sie z szczeniaczkiem Luna ![]() ![]() Wspolne zdjecie maloznkow w czasie obiadu. ![]() Luna szybko podrosla na wieeeelkie psisko xd ![]() ![]() Czas na gili gili :3 ![]() Jakis biedny piesek zdechl mi pod domem ojoj ![]() ![]() "Czegoo?" ![]() Jak w reklamie Chappi xD ![]() W nastepnym odcinku Sasha i familia, oraz Draculowie ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|