View Single Post
stare 02.01.2013, 00:44   #777
Laselight

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3

Kaori wróci?! Suuuuper!! Świetny prezent noworoczny33

Pamiętam, że sledzilam od początku losy rodziny Taninimoto. Przypomniałam sobie ich. Te sceny Kaori i Stevena mnie rozbrajaly. O Kathi i Natsu nie wspomnę. I jeszcze bliźniaczki wampirki, masowa śmierć.Ah, wspomnienia. Nawet w mojej rodzince gra nazwała jednego z dzieciaków Steven. Szkoda, że urodą nie grzeszy.
Było mi smutno, że nie udało się ich uratować. To była moja ulubioną historia w tamtym czasie.

Myrtku, niestety jesteś jedyną osobą, której Trevor nie pasi. Wiem, jak to jest. Jako jedyna nie cierpię Barneya z historii mile.

O czym ja się rozpisuje?! Nie ta rodzina! Mam skomentować odcinek przygód Trevora.

Zacznę może od Kaori. Jak mówiłam na wstępie, jestem zadowolona z tego, że wystąpi ktoś z poprzedniej twojej historii. Uwielbiałam losy rodziny Taninimoto.

A ja w kółko o tym samym. Miałam pisać tylko o Kaori, a nie o Taninimotach.

W poprzedniej historii była cicha, nieśmiała, uwielbiała samotność, a tutaj wampirzyca prześladująca Trevora.
Ciekawie wyszła ta zmiana. Tylko, czy zmienił się jej charakter? Zobaczymy wkrótce.

Teraz przejdę do Trevora. Opiszę dwa odcinki.

Niezły z niego łobuz. Dokuczanie czarnemu wrozkowi mnie rozbawilo. To żonaty Józek? Józek nie umie czarować i uprzyjemnia chwilę. (bez skojarzeń)
A ten rzucający balonem niech nie myśli, że ujdzie mu to na sucho! Oberwie od Trevora.
A kula to mu każe się upijać, oj nieładnie!
Zdjęcie przecudowne33 Nie wierzę, że tylko dwa kliki w picasie.

e. ale się rozpisałam. pozwól, że pobawię się w tagi
e1. jaki popularny temat. już prawie 800 odpowiedzi. uda się tysiąc postow zrobić?

Ostatnio edytowane przez Laselight : 02.01.2013 - 00:49
Laselight jest offline   Odpowiedź z Cytatem