|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#771 |
Reputacja: 10
|
![]()
Trevor, Kaori- jedni z najpiękniejszych simów jakie widziłam
Zdjecia są rewelacyjne, nie wiem co ty robisz że masz tak doskonałą grafikę.!! Tak jak poprzednicy zgadzam się że zdjęcie z koniem jest fantastyczne...(zaraz wstawiam sobie na pulpit) Czekam na next losów czarodzieja, OBY SZYBKO.!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#772 |
|
![]()
Jak tworzysz takie piękne simy? : ))
Btw, ten koń to pegaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Reputacja: 14
|
![]()
Trevor nauczył się czarnej magii i dlatego masz takie zdjęcia. Czarne ciastka na czarną magie.
Nie wiem co napisać, ale wiedz, że czekam na więcej i szczęśliwego nowego roku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Reputacja: 22
|
![]()
Trevor jest śliczny, a Twoje zdjęcia są niesamowite. Po prostu boskie..
A te zdjęcie z patrzeniem w gwiazdy... ach rozmarzyłam się ![]() Ale szkoda że jest wiedźmą, nie lubię nienaturalnych simów ![]()
![]() |
#775 |
Reputacja: 15
|
![]()
Czy ja jestem jedyną osobą, której Trevor się nie podoba?
![]() Nie mówię, że jest brzydki, ale nie kręcą mnie tacy mangowi kolesie. ![]() Hm... ja i tak wiem jak w sumie tak historia się skończy. Nie rozumiem Trevora - niby tajemniczy, samotny, bla bla, ale cholernie dziecinny. Idzie sobie przez miasto i robi innym psikusy albo wyładowuje na nich swój gniew. To takie 'dorosłe'! Co nie zmienia jednak faktu, że masz ładne zdjęcia i simów, bo są świetni. Ot taka historyjka na leniwe, zimowe wieczory. ![]()
![]() |
#776 |
|
![]()
Twoja historia poprawia humor! W końcu Trevor to niezłe ciacho
![]() A to zdjęcie z sarną i wschodem słońca - no po prostu bosko ![]()
![]() |
![]() |
#777 |
Reputacja: 12
|
![]()
Kaori wróci?! Suuuuper!! Świetny prezent noworoczny
![]() Pamiętam, że sledzilam od początku losy rodziny Taninimoto. Przypomniałam sobie ich. Te sceny Kaori i Stevena mnie rozbrajaly. O Kathi i Natsu nie wspomnę. I jeszcze bliźniaczki wampirki, masowa śmierć.Ah, wspomnienia. Nawet w mojej rodzince gra nazwała jednego z dzieciaków Steven. Szkoda, że urodą nie grzeszy. Było mi smutno, że nie udało się ich uratować. To była moja ulubioną historia w tamtym czasie. Myrtku, niestety jesteś jedyną osobą, której Trevor nie pasi. Wiem, jak to jest. Jako jedyna nie cierpię Barneya z historii mile. O czym ja się rozpisuje?! Nie ta rodzina! Mam skomentować odcinek przygód Trevora. Zacznę może od Kaori. Jak mówiłam na wstępie, jestem zadowolona z tego, że wystąpi ktoś z poprzedniej twojej historii. Uwielbiałam losy rodziny Taninimoto. A ja w kółko o tym samym. Miałam pisać tylko o Kaori, a nie o Taninimotach. W poprzedniej historii była cicha, nieśmiała, uwielbiała samotność, a tutaj wampirzyca prześladująca Trevora. Ciekawie wyszła ta zmiana. Tylko, czy zmienił się jej charakter? Zobaczymy wkrótce. Teraz przejdę do Trevora. Opiszę dwa odcinki. Niezły z niego łobuz. Dokuczanie czarnemu wrozkowi mnie rozbawilo. To żonaty Józek? Józek nie umie czarować i uprzyjemnia chwilę. (bez skojarzeń) A ten rzucający balonem niech nie myśli, że ujdzie mu to na sucho! Oberwie od Trevora. A kula to mu każe się upijać, oj nieładnie! Zdjęcie przecudowne ![]() e. ale się rozpisałam. pozwól, że pobawię się w tagi e1. jaki popularny temat. już prawie 800 odpowiedzi. uda się tysiąc postow zrobić?
![]() Ostatnio edytowane przez Laselight : 02.01.2013 - 00:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
|
![]()
dzieki wszystkim za komenty...normalnie szoklo mnie
![]() ![]() myrtek dzieki za slowa krytyki, to nie tak, ze mowisz, ze jest "be" to cie nie bede lubic - czasem troche krytyki pomaga i dodaje "dopalacza" ![]() btw. chcialam zrobic z Trevora takiego olewajacego na wszystko i wszystkich rozbojnika, wredziola i egoiste, co on to nie jest....ale, ze nie mam cierpliwosci i talentu do dialogow i ukladania zdan, przedstawiam co idzie w zwyklych zdjeciach z rozgrywki ![]() Na Trevora i Kaori mam pomysl...chociaz powiem wam szczerze nie wiem co dalej zrobic xD Moze wy podpowiecie z czasem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
|
![]()
a mi się Trevor podoba
![]() oooo i widzę Kaori (pamiętam) ![]() no ciekawe co z tego wyniknie :p przepraszam, za krótki komentarz ;p postaram się to nadrobić ![]() P.S. ilość tagów w twoim temacie powala :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
|
![]()
Ok, zeby nie przynudzac dzisiaj mam duzo zdjec "wolnych"
![]() Zdjecie domku, gdzie mieszka Trevor ![]() ![]() Powitanie dnia jesieni w Moonlight Falls. ![]() Oczywiscie dynia musi byc ;D ![]() ![]() Trevor vs pszczoly...trzeba jakos skladniki na eliksiry zdobyc hehe ![]() Ciemnowlosy ozywiscie skorzystal z okazji i wzial odwet za poprzedni pojedynek z miastowa wiedzma ![]() ![]() "I to ma byc dom strachow? phiii...." ![]() Trevor poznym wieczorem palil duuuzo stert lisci, przez co wielu sasiadow ciekawskich przychodzilo do niego.. ![]() Trevor stwierdzil, ze ma dosc wiecznie narzekajacych mieszkancow i wypedzil sasiada z dzialki ![]() ![]() ![]() Zdjecie z serii "miny Trevora". ![]() Jelonek na dzialce... ![]() ....a tutaj kon przy malym stawie...Zwierzat tutaj bylo pelno i nikogo nie dziwil fakt pojawiania sie stad lub grup zwierzat na ogrodku... ![]() ....ale fakt spotkania jednorozca to juz co innego ![]() ![]() Trevor wiedzial, ze to okazja spotkac jednorozca, wiec postanowil podejsc blizej. Jednak jednorozec nie byl taki ufny na jakiego wygladal... ![]() Trevor nie dawal za wygrana i gonil mistyczne zwierze, az do wczesnego ranka...moze to wydawalo sie glupie, ale zawsze pragnal zobaczyc i przejechac sie na tym wspanialym zwierzeciu. ![]() ![]() Wkoncu udalo mu sie dosiasc jednorozca - samo zwierze bylo pod wrazeniem staran slabego czlowieczka i wyczulo w Treworze cos wyjatkowego, wiec postanowil zaryzykowac i pozwolic mu wejsc na grzbiet. ![]() W tym samym dniu znowu zaczal padac deszcz, a nad wielkim wodospadem bylo slychac przepiekny spiew, niczym od aniola o cudownym jednorozcu... ![]() No i jak mozna bylo sie domyslec jednorozec jakos polubil Trevora i czesto go odwiedzal gryzac jego wlosy, lub lizac mu twarz - co czesto denerwowalo ciemnowlosego ;D hehe ![]() A teraz bonusowe zdjecia ![]() "Wrrrrr grrrrr zjem cie!" "A sioooo ty szujowaty psie! A masz" ![]() ![]() Nasza Koscidla w czerwieni i lisciach w kolorze swojego fartuszka - slodko ![]() ![]() .....bo smial sie z kostiumu Trevora xD ![]() Ciekawe co on taki wesoly w tej stercie lisci ![]() ![]() A to sie dzialo jak pozostawilam simow samym sobie ![]() "O nieee! Kamera stop! Przeciez mialem byc zlosliwym i nie lubiacym nikogo dupkiem!....i to wcale nie jest impreza!" ![]() ....i tak sie konczy, jak rzuca sie na dziewuszke zaklecie milosne....xD ![]() Tatusiek nie byl zadowolony.... ![]() ![]() "Nie bedziesz bic kobiety na moich oczach ty babski bokserze!" ![]() ![]() ![]() No i impreza zakonczyla sie bijatyka wszystkich ze wszystkimi owned xD CDN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|