Och Senoy, wszystkie Twoje prace zawsze wprawiają mnie w ogromny zachwyt i podziw. Potrafisz stworzyć taki niepowtarzalny klimat, sprawiasz, że oglądając Twoje fotki czuję się tak, jakbym była wewnątrz tych domów i oglądała je na własne oczy.
Z zewnątrz dom jest taki sielski i anielski, przywołał we mnie wspomnienia wakacji gdy byłam dzieckiem i zawsze wyjeżdżałam do babci na wieś. Snopki słomy, stogi siana, omg, niemal czuję ich zapach

Pięknie to wygląda, naprawdę idyllicznie. Wnętrza zachwycają, są bardzo urokliwe. Posiadasz niebywałą zdolność wynajdywania i łączenia ze sobą różniastych dodatków, z pozoru do siebie nie pasujących, a razem tworzących harmonijną całość. Nigdy bym nie pomyślała, że ręcznik na kole będzie tak uroczo wyglądał

Czy jest ciepło... nie wiem, ale na pewno przytulnie. Jestem pod wielkim wrażeniem.
A tak przy okazji, znalazłam około tysiąca przedmiotów, które chciałabym u siebie mieć i którymi zaspamowałabym temat o poszukiwanych dodatkach ze zdjęć

I wciąż zastanawiam się, ile GB ma Twój folder Downloads :>
Pięknie jest, nie zostawiam oceny liczbowej, bo ten dom jest tak wspaniały, że nie potrzebuje jakichś tam liczb