|
|
#4 |
|
Reputacja: 11
|
Och Senoy, wszystkie Twoje prace zawsze wprawiają mnie w ogromny zachwyt i podziw. Potrafisz stworzyć taki niepowtarzalny klimat, sprawiasz, że oglądając Twoje fotki czuję się tak, jakbym była wewnątrz tych domów i oglądała je na własne oczy.
Z zewnątrz dom jest taki sielski i anielski, przywołał we mnie wspomnienia wakacji gdy byłam dzieckiem i zawsze wyjeżdżałam do babci na wieś. Snopki słomy, stogi siana, omg, niemal czuję ich zapach Pięknie to wygląda, naprawdę idyllicznie. Wnętrza zachwycają, są bardzo urokliwe. Posiadasz niebywałą zdolność wynajdywania i łączenia ze sobą różniastych dodatków, z pozoru do siebie nie pasujących, a razem tworzących harmonijną całość. Nigdy bym nie pomyślała, że ręcznik na kole będzie tak uroczo wyglądał Czy jest ciepło... nie wiem, ale na pewno przytulnie. Jestem pod wielkim wrażeniem.A tak przy okazji, znalazłam około tysiąca przedmiotów, które chciałabym u siebie mieć i którymi zaspamowałabym temat o poszukiwanych dodatkach ze zdjęć I wciąż zastanawiam się, ile GB ma Twój folder Downloads :>Pięknie jest, nie zostawiam oceny liczbowej, bo ten dom jest tak wspaniały, że nie potrzebuje jakichś tam liczb ![]() Ostatnio edytowane przez Malin : 27.01.2013 - 14:51 |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|