View Single Post
stare 29.01.2013, 20:57   #88
Alcioo :33

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Zadanie trzecie - głosowanie

Hmm... Nie komentuję sprawy z ziemią, ale do cholery! Co robi założyciel konkursu (wiem, nie on jeden nim jest, ale i tak ma do wszystkiego dostęp) w konkursie? kto mu udowodni wchodzenia na niektóre strony? Coś mi się nie wydaje, że ktoś udałby się do np.: Multimedii, o rachunek, albo faktórę, której pewnie by nie dostał. No cóż, wyszło jak wyszło, ale dziękuję wszystkim osobom, które oddały głos na moją (byłą) drużynę (Która już zostanie moją rodziną). Pragnę podziękować również ogniowi, który wspierał nas od dawna. Dziękuję mojej drużynie za te wszystkie konfy na gg, za śmiechy z innych ludzi (nie podaję nicku) za wymyślanie 4 zadania (Rudzia^^) i za wszystko co było dobre. Osobiście godzę się z faktem, że moje pierwsze 4Ż zostały wg mnie zakończone wygraną(Przynajmniej za niedługo będą). Sądzę, że tzw. MK zostały założone nie raz, ale kto to sprawdzi? Wiem, że IP itp, ale zawsze są prywatni znajomi. Jeżeli następne 4Ż zostaną prowadzone przez uwielbianego przeze mnie Administratora, Creatora oraz świątecznego Dekoratora TS3, Pana Gingersa to z wielkim szacunkiem, ale moje palce najwyżej mogą wylądować w mojej du**e niż na klawiaturze, aby wystukać słowa "Biorę udział" albo coś w tym stylu. Uważam, że na forum można policzyć dobrych administratorów, ale oczywiście, że czarna owca musi być. Dziękuję uczestnikom 4Ż, którzy mało brali udział w dyskusji np: Myrtek? Jeszcze raz dziękuję za te wszystkie miłe chwile w moim PIERWSZYM udziale w 4Ż, ale uważam, że było warto Poznałem bliżej nowych użytkowników, którzy chyba mnie zaakceptowali^^. Dziękuję za współpracę mojej drużynie, dziękuje uczciwym przeciwnikom, oraz kochanej publiczności, która oddawała głosy na moją drużynę.
Nie wiem czy nie zrobić sobie przerwy na forum, bo moja psychika nie wytrzyma tego co się dzieje. Nie sądzę, że całe moje życie po przyjściu ze szkoły musi wyglądać tak: "No cholera? Co on znowu wymyślił? Jakim cudem z minuty na minutę dostali głos?". Dziękuję i Pozdrawiam.

@UP: Zauważcie, że razem ze wzrostem zadań, ilość osób głosujących też wzrastała, podejrzane czy przypadek zainteresowania?

Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 29.01.2013 - 21:20
Alcioo :33 jest offline