Hmm... Nie komentujê sprawy z ziemi±, ale do cholery! Co robi za³o¿yciel konkursu (wiem, nie on jeden nim jest, ale i tak ma do wszystkiego dostêp) w konkursie? kto mu udowodni wchodzenia na niektóre strony? Co¶ mi siê nie wydaje, ¿e kto¶ uda³by siê do np.: Multimedii, o rachunek, albo faktórê, której pewnie by nie dosta³. No có¿, wysz³o jak wysz³o, ale dziêkujê wszystkim osobom, które odda³y g³os na moj± (by³±) dru¿ynê (Która ju¿ zostanie moj± rodzin±). Pragnê podziêkowaæ równie¿ ogniowi, który wspiera³ nas od dawna. Dziêkujê mojej dru¿ynie za te wszystkie konfy na gg, za ¶miechy z innych ludzi (nie podajê nicku) za wymy¶lanie 4 zadania (Rudzia^^) i za wszystko co by³o dobre. Osobi¶cie godzê siê z faktem, ¿e moje pierwsze 4¯ zosta³y wg mnie zakoñczone wygran±(Przynajmniej za nied³ugo bêd±). S±dzê, ¿e tzw. MK zosta³y za³o¿one nie raz, ale kto to sprawdzi? Wiem, ¿e IP itp, ale zawsze s± prywatni znajomi. Je¿eli nastêpne 4¯ zostan± prowadzone przez uwielbianego przeze mnie Administratora, Creatora oraz ¶wi±tecznego Dekoratora TS3, Pana Gingersa to z wielkim szacunkiem, ale moje palce najwy¿ej mog± wyl±dowaæ w mojej du**e ni¿ na klawiaturze, aby wystukaæ s³owa "Biorê udzia³" albo co¶ w tym stylu. Uwa¿am, ¿e na forum mo¿na policzyæ dobrych administratorów, ale oczywi¶cie, ¿e czarna owca musi byæ. Dziêkujê uczestnikom 4¯, którzy ma³o brali udzia³ w dyskusji np: Myrtek? Jeszcze raz dziêkujê za te wszystkie mi³e chwile w moim PIERWSZYM udziale w 4¯, ale uwa¿am, ¿e by³o warto

Pozna³em bli¿ej nowych u¿ytkowników, którzy chyba mnie zaakceptowali^^. Dziêkujê za wspó³pracê mojej dru¿ynie, dziêkuje uczciwym przeciwnikom, oraz kochanej publiczno¶ci, która oddawa³a g³osy na moj± dru¿ynê.
Nie wiem czy nie zrobiæ sobie przerwy na forum, bo moja psychika nie wytrzyma tego co siê dzieje. Nie s±dzê, ¿e ca³e moje ¿ycie po przyj¶ciu ze szko³y musi wygl±daæ tak: "No cholera? Co on znowu wymy¶li³? Jakim cudem z minuty na minutê dostali g³os?". Dziêkujê i Pozdrawiam.
@UP: Zauwa¿cie, ¿e razem ze wzrostem zadañ, ilo¶æ osób g³osuj±cych te¿ wzrasta³a, podejrzane czy przypadek zainteresowania?