|
|
Zobacz wyniki ankiety: 3: Która praca spodoba³a Ci siê najbardziej? | |||
Praca nr 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 14.81% |
Praca nr 2 |
20 | 37.04% |
Praca nr 3 |
20 | 37.04% |
Praca nr 4 |
6 | 11.11% |
G³osuj±cych: 54. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
Narzêdzia w±tku | Wygl±d |
![]() |
#91 |
Sk±d: Gdañsk
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 12
|
![]()
Meggie, przeczytaj regulamin O.o NIE BY£O NIC O DYSKWALIFIKACJI DRU¯YNY [ale jak pewnie zdarzy³a¶ zauwa¿yæ, my zrezygnowali¶my!], co najwy¿ej u¿ytkownika :3 http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64365 kto¶ napisa³ takie dlugie, nudne co¶,ale co poradziæ, nale¿y to przeczytaæ, wiêc zachêcam Ciê do lektury :3
![]() |
#92 | |
Sk±d: Nibylandia
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
@Kenny, osoba, która (tak jak Ty) gardzi regulaminem, niech siê nie wychyla i nie poucza w tym temacie -,-
Cytat:
Je¶li chodzi o samego Gina - jest dobrym organizatorem, nie przekazywa³ ¿adnych informacji, ba - ¶rednio siê odzywa³ (a szkoda, bo fajny go¶æ etc.). Wszelkie pos±dzanie go o stronniczo¶æ, fa³szowanie czegokolwiek, etc. uwa¿am za ca³kowicie nieracjonalne i ¶mieszne. I ogó³em my¶lê, ¿e wali go i ca³± nasz± grupê, czy bêdziemy pierwsi czy ostatni w tych zasranych 4¯, które mia³y byæ fajn± zabaw±, a w tej chwili okaza³y siê jak±¶ dziecinad±. Tyle ode mnie.
![]() |
#93 | ||
Sk±d: Z siedziby Fantastycznej Czwórki.
|
![]() Cytat:
w sumie ja te¿ kiedy¶ z³ama³am, ale nikogo próbujê pouczaæ w ten sposób. Cytat:
zgoda innych administratorów? czy oni byli organizatorami konkursu? czy brali JAKIKOLWIEK udzia³ w tym konkursie? podpowiem wam: NIE. zas³anianie sie administracj± jest ¶mieszne, je¶li na forum ma siê w³adzê absolutn± ![]() Pytanie userów o zgode? PARANOJA! tam nie ma imienia, nazwiska, czy adresu zamieszkania, s± tylko nicki! a czê¶æ wypowiedzia³a siê ju¿, ¿e chcieliby poznaæ wyniki g³osowania, nieprawda¿? Reszty nie skomentujê, bo nie ma czego ![]() A odpowied¼ na ujawnienie g³osowania jest dla mnie teraz bardzo jasna. Ju¿ chyba nic, dodawaæ nie muszê :3 Wszêdzie przekrêty!
![]() |
![]() |
#94 |
Sk±d: Nibylandia
|
![]()
Gratulujê niesamowitej zdolno¶ci przekszta³cania ka¿dego kontrargumentu na swoj± korzy¶æ.
I nikogo nie pouczam w kwestii regulaminu, którym w oczywisty sposób gardzê (choæ jako nieliczna najprawdopodobniej go znam), tylko wskazujê Kennemu, i¿ móg³by sam tego nie robiæ. Wiem, ¿e nie ma tu ¿adnego imienia, nazwiska czy innych danych osobowych, które s± chronione prawem, aczkolwiek mo¿e kto¶ sobie nie ¿yczy ujawniania w³asnego g³osu? Pomy¶la³a¶ o tym w ca³ym swoim jak¿e dojrza³ym fochu? Kilka osób na ponad piêædziesi±t, które zag³osowa³o, to trochê ma³o. Ale zapewne siê mylê i Ty mi to ³adnie wyja¶nisz. Tak, wszêdzie przekrêty. Wszystkim zale¿y na jakim¶ gównianym 4¯ i równie gównianej nagrodzie. <"gówno" wg regulaminu nie jest przekleñstwem>
#95 |
Sk±d: Z siedziby Fantastycznej Czwórki.
|
![]()
Dupa to te¿ nie przekleñstwo, a ja mam w dupie wygran± w tym konkursie
![]() Skoro kto¶ siê boi ujawniæ swojego g³osa, to po co g³osowa³? Ja tam na przyk³ad g³osowa³am na ogieñ i nie bojê siê tego powiedzieæ, bo nikt mnie za to nie zabije. Je¶li o mnie chodzi, to koniec dyskusji, bo mam "bardzo dojrza³ego focha", a skoro ju¿ wam tak przeszkadza mój wiek, którego siê czepiacie na ka¿dym razem (brakuje innych argumentów, czy jak?), to dodam tylko, ¿e ju¿ mi siê nie chce dyskutowaæ z dzieæmi, poczekam, a¿ przyjdzie kto¶ dojrza³y i siê wypowie.
![]() |
#96 |
Sk±d: £od¼
|
![]()
Có¿, widzê, ¿e zosta³am zignorowana, to siê przypomnê, a co!
![]() http://forum.thesims.pl/showpost.php...2&postcount=87 Zaproponowa³am dwa rozwi±zania. K³ótnie s± zbêdne.
#97 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ja chcê tylko zaproponowaæ, ¿eby wszyscy ³askawie siê zamknêli.
#98 |
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 14
|
![]()
Wiecie co moim zdaniem grupa powietrza zaczyna zachowywaæ siê tak dziecinnie, ¿e nie powiem. O i zaraz bêd± lecieæ posty w stylu: Ale to oszu¶ci, kto¶ musi zareagowaæ na to co oni robi±. A powinno byæ tak: Dobrze przepraszam je¶li kogo¶ urazi³em, nie bêdê siê k³óciæ.
I do ludzi, którzy nieustannie czepiaj± siê wieku rudzielca. To tylko i wy³±cznie jej sprawa. Mo¿e spodziewali¶cie siê czego¶ innego po dojrza³ej osobie, ale jak widaæ rudzielec nie wierzy, ¿e Kenny móg³ zrobiæ co¶ takiego. Sam nigdy bym nie podejrzewa³ Kennego i dalej mam nadziejê, ¿e czego¶ takiego nie zrobi³. To by³a jego prywatna wiadomo¶æ... sam by³em namawiany na g³os, ale was zaskoczê. Nie przez powietrze i nie na forum tylko gdzie¶ indziej. ... |
![]() |
![]() |
#99 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ty chyba ¿artujesz.
Ostatnio edytowane przez Meryam : 30.01.2013 - 12:13 |
![]() |
![]() |