Wróæ   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Konkursy - Archiwum > Cztery ¯ywio³y
Zarejestruj siê FAQ Spo³eczno¶æ Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: 3: Która praca spodoba³a Ci siê najbardziej?
Praca nr 1 8 14.81%
Praca nr 2 20 37.04%
Praca nr 3 20 37.04%
Praca nr 4 6 11.11%
G³osuj±cych: 54. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie

Narzêdzia w±tku Wygl±d
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 29.01.2013, 20:27   #11
rudzielec

Sk±d: Z siedziby Fantastycznej Czwórki.
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
Domy¶lnie Odp: Zadanie trzecie - g³osowanie

Cytat:
Napisa³ Gingers Zobacz post
I gdybym dzialal na korzysc swojej druzyny to chyba nie zajelibysmy ostatniego miejsca w pierwszym zadaniu.
a co to ma do rzeczy? koñcowy wynik chyba bardziej siê liczy ni¿ pierwsze zadanie.
Cytat:
Sami jestescie sobie winni tej sytuacji, a probojecie to zrzucic na kogos innego.
Oczywi¶cie. A Ty to zwyczajnie zrzucasz na nas.
Cytat:
Wybaczcie, ale po osobach w tym wieku spodziewal bym sie wyzszego poziomu niz ten ktory ostatnio soba reprezentujecie.
Wiesz co Gingers? My¶la³am, ¿e mimo m³odego wieku równie¿ mam do czynienia z osob±, która zachowuje siê dojrzale, a nie unika odpowiadania na moje pytania i w ogóle rozmów ze mn±, tylko dlatego, ¿e wysz³a jaka¶ dziwna k³ótnia w pierwszym zadaniu. Stara³am siê nawi±zaæ z Tob± kontakt, bo nie chcia³am siê k³óciæ, ale Ty mia³e¶ to w dupie. Czy tak siê zachowuje odpowiedzialna osoba? Albo hejcenie na nas na konfach, których sam chcia³e¶ nam zabroniæ... Wybacz, ale to ¶mieszne jest.

Cytat:
Moze zamiast szukac problemu dookola poszukajcie go blizej.
mam go bardzo blisko, wrêcz pod nosem.

Na temat reszty siê nie wypowiem, bo szkoda moich s³ów, nie bêdê siê t³umaczyæ bo przewa¿nie to t³umacz± siê Ci, co s± najbardziej winni, a sprawdza mi siê to za ka¿dym razem.

Nie rozumiem tez postawy co niektórych. Ale to ju¿ osobna sprawa. Widocznie nikomu tutaj nie mo¿na ju¿ ufaæ, ani na nikim polegaæ, dziêki wam, straci³am jak±kolwiek wiarê w ludzi.
Nie obmywam siê z winy, bo to sensu ¿adnego nie ma, ale NIKT TU NIE JEST BEZ WINY. Powtarzam NIKT.
I Restless, je¶li Twoje s³owa odno¶nie przeprosin by³y szczere, to ja równie¿ przepraszam wszystkich, których w jakikolwiek sposób urazi³am. Nie chcê siê z nikim k³óciæ, mimo ¿e niektórzy ju¿ mnie skre¶lili.
Mam swój honor, w przeciwieñstwie do co niektórych i potrafiê przeprosiæ.
Ale równie¿ nie bêdê bra³a ca³ej winy na siebie, bo ka¿dy tutaj ma co¶ na sumieniu.

To tyle ode mnie.

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 2 (0 u¿ytkownik(ów) i 2 go¶ci)

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:41.