View Single Post
stare 29.01.2013, 21:45   #89
Meggie

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Zadanie trzecie - głosowanie

Hola hola. Chcę coś powiedzieć!
Jesteście wszyscy śmieszni, aż mi się nie chce wierzyć, że dorosła, aż zbyt dorosła kobieta jak rudzielec zachowuje się w tym momencie ABSURDALNIE. Od razu było mówione, że za TAKIE łamanie regulaminu, jak zrobił to Kenny grozi dyskwalifikacja. Dojrzała osoba, poczuwająca odpowiedzialność za swoją drużynę wyraziłaby skruchę i przeprosiła. Jednakże rudzielec czuje się pokrzywdzona- pytam więc czym? W naszym temacie nie było mowy kompletnie o tym co to w innych drużynach. Po co? Gingers był sprawiedliwym opiekunek i organizatorem, pogodził te dwie role ze sobą, nie rozumiem waszego oburzenia. Jak mogliśmy być faworyzowani, skoro zwycięzca został wyłoniony drogą GŁOSOWANIA. Kompletnie nie rozumiem waszej dziwacznej logiki. Jesteście kompletnie niedojrzali i szukacie dziury w całym, tylko dlatego aby wybielić siebie. To przez was samych ta cała "zabawa" stała się chorą rywalizacją, bo od początku wam NIC nie pasowało!
Altair, Kenny- wybaczcie, jesteście dla mnie jak dzieci. Nie mogę inaczej tego określić, ale potwierdzacie bądź też zaniżacie swój wiek. Ale rudzielec? Myślałam, że przynajmniej po dojrzałej (tak mi się wydawało) kobiecie można spodziewać się innych reakcji.
Czy to forum to sens waszego cholernego życia? Czy nie potraficie przyznać się do błędu i PRZEPROSIĆ? Tak najzwyczajniej w świecie? Zrobiliście szopkę z tych całych 4Ż wszem i wobec obwieszczając, że to jest do dupy, to wam się nie podoba, a to że coś tam a to że sroś tam. PARANOJA.

Tyle w tym temacie. Brak słów. Dziękuję.

edit: Altair zostań agentem FBI, nieźle Ci idzie.

Cytat:
Napisał rudzielec Zobacz post
Oczywiście. A Ty to zwyczajnie zrzucasz na nas.
O a przy tym to już nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać. To takie dziwne, że zrzuca się winę na kogoś kto popełnił błąd.

Ostatnio edytowane przez Meggie : 30.01.2013 - 16:23
Meggie jest offline