Cytat:
Napisał Malin
Oooo, Mileena  Już teraz wiem, że to będzie moja ulubiona postać. Mam tylko nadzieję, że nie masz zamiaru odmieniać jej charakteru gdzieś przy końcu ;> Ona musi być zła. Albo umrzeć. Innej opcji nie ma. No, ale na razie się jeszcze tym nie martwię.
|
Mileena ma bardzo dużo fanów, tzn. nie chodzi mi o forum, ale o taką ogólną Mortalową społeczność

jest bardzo ciekawą postacią, która pojawia się w Mortal Kombat od drugiej części gry, która wyszła w 1993 roku, czyli będzie to już 20 lat

ale to zleciało!
TUTAJ możesz sobie poczytać o Mileenie :3
a co do losów Mileeny z FS, to możesz być spokojna, do końca pozostanie sobą
Cytat:
Napisał Malin
Teraz ciekawi mnie, kiedy dopnie swego i uda jej się pozbyć tego koszmarnego uzębienia.
|
prawdopodobnie już niedługo, znając Mileenę i jej charakterek :>
Cytat:
Napisał Malin
Świetnie czytało mi się scenę między szamotaniną Mileeny i Kitany, wręcz mogłam ją sobie wyobrazić, a przez chwilę nawet widziałam prawdziwą walkę, jak w grze xD Bardzo mi się podoba jej motyw w tym FS, strasznie mnie ciekawi, jak rozwiniesz ten wątek.
|
starałam się opisać scenę tak, jak ją sobie wyobrażałam, zdradzę jeszcze, że to nie pierwsze starcie pomiędzy dziewczynami :3
Cytat:
Napisał Malin
Chemia między Sub Zero a Kitaną jest niesamowita, daje się ją wyczuć podczas czytania. Te spojrzenia, dreszcze przy dotyku... Drugi odcinek i już jej życie ratuje!  Superbohater! Fajnie mieć takiego obrońcę ;> Czuję mega romans w powietrzu. No i mam nadzieję, że następnym razem nie zamrozi mojej Mileeny 
|
no chemia jest, musi być

tylko problem jest jeden, Kitana ma "pecha" do facetów z ciężkimi charakterami, najpierw owy Hanzo, który namieszał jej nie tylko w głowie, ale i w życiu, a teraz Sub Zero, który jest dosłownie oziębły jeśli chodzi o okazywanie jakichkolwiek uczuć

co do ratowania życia... chciałam coś napisać, ale się powstrzymam, bo w następnym odcinku wyniknie z tego całkiem ciekawa sytuacja

a co do zamrażania, to powinnaś się cieszyć, że Sub nie zabił Mileeny xDD
Cytat:
Napisał Malin
Zaczyna się powoli rozkręcać, było trochę akcji i ciekawych motywów. Chciałabym poznać tego opętanego Hanzo. No i mocno intryguje mnie ten eliksir wskrzeszenia... Weny życzę! I czekam na dalszy ciąg 
|
nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo mnie korci, żeby napisać chociaż jedną maleńką wskazówkę na temat tego kim jest Hanzo

no ale za niedługo wszystko stanie się jasne :>
bałam się trochę, że ktoś odgadnie po tym odcinku, któż to jest, więc jeśli ktoś odgadnie, to niech zostawi to dla siebie proszę!

a co do eliksiru, to również wyjdzie z tego niezłe zamieszanie, ale to w kolejnych odcinkach :3
Cytat:
Napisał Malin
edit:
czerwonowłosa - dobrze napisałaś! ;d
|
cieszę się, bo nie byłam pewna
Cytat:
Napisał Laselight
Zacznę może od Mileeny, która jest bardzo ciekawą postacią. Ciekawi mnie dlaczego chciała coś zrobić Kitanie.
|
Mileena bardzo by chciała zamienić się z Kitaną miejscami, że się tak wyrażę :>
Cytat:
Napisał Laselight
Co do Sub Zera i Kitany. Czuję, że będzie romansik. Bardzo pasują do siebie. Do tego Sub ją uratował.
|
a chciałabyś taki romansik czy nie?
Cytat:
Napisał Laselight
e. zadowolisz się takim krótkim komentarzem (bez skojarzeń) ?
|
no pewnie, wystarczy :3
Cytat:
Napisał Cytrynowa Wiśnia
Ostatnio fotostory bardzo ożywa  O_o
|
tez to zauważyłam xD
Cytat:
Napisał Cytrynowa Wiśnia
Widzę, że akcja się rozkręca ^.^ We wcześniejszym komentarzu chodziło mi o maskę Mileeny :3 Bardzo mnie ona zaciekawiła, ona i jej uzębienie 
|
no ząbki ma piękne, nieprawdaż?
Cytat:
Napisał Cytrynowa Wiśnia
W pewnym momencie czytało mi się bardzo przyjemnie, a rzadko takie momenty mi się zdarzają  Cieszę się, że tak często dodajesz odcinki.... Nie mam weny na pisanie komentarzy, więc.... Czekam na dalszą część 
|
bardzo mi miło czytać coś takiego

komentarz nie musi być długi, ale fajnie jest go dostać, bo wtedy wiem, że ktoś czyta
Cytat:
Napisał mile18
Coraz bardziej mi sie podoba ta opowieść. Cieszę się, że tu zajrzałam. 
Kitana pięknie się uczy pod okiem Sub Zero. Widzę, że iskrzy miedzy nimi. Nie wiem czy to najlepsza partia dla księżniczki, w końcu to tylko wojownik i jeszcze nie wiadomo, czy on pochodzi ze szlacheckiego rodu. Może być mały mezaliansik. 
|
och no może być, ale zauważ, że na jej wcześniejszy związek z "szalonym Hanzo", który skończył się nieszczęśliwie, jej matka przyzwoliła
Cytat:
Napisał mile18
Całe szczęście był na miejscu w tak niebezpiecznej sytuacji i Kitanę uratował. Nie wiem do końca czy zabił jej agresorkę, czy tylko na chwilę zamroził. Oby już z nią skończył. Nie podoba mi się ta cala Mileena i nie mowie o jej kontrowersyjnej urodzie. 
|
hehe, nie, Sub Zero nie zabił Mileeny, to mogę zdradzić

Mileena będzie bardzo mieszać, więc póki co musi być
Cytat:
Napisał mile18
Zdjęć nie jest za dużo, mogę powiedzieć, że dla mnie za mało, są świetne, bardzo podoba mi się ta kolorystyka. Szczególnie fiolety Mileeny i odcienie niebieskiego a właściwie turkusu na zdjęciach gdy wojownicy są w mundurach ( to chyba są ich oficjalne mundury  nie znam się ) przy pięknym wodospadzie.
|
z tymi mundurami, to dobrze zgadłaś, można je tak w sumie nazwać

cieszę się, że zdjęć nie za dużo i kolorystyka odpowiednia, chociaz do końca zadowolona nie jestem, bo photobucket trochę psuje mi kolory na fotach
Cytat:
Napisał mile18
Czekam na nową część.  Rozpisuj się, wychodzi ci to doskonale.  pozdrowionka.
|
kolejna część już niedługo, dziękuję i również pozdrawiam
śliczne dzięki dziewczyny za komenty