|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 11
|
Oooo, Mileena
Już teraz wiem, że to będzie moja ulubiona postać. Mam tylko nadzieję, że nie masz zamiaru odmieniać jej charakteru gdzieś przy końcu ;> Ona musi być zła. Albo umrzeć. Innej opcji nie ma. No, ale na razie się jeszcze tym nie martwię. Teraz ciekawi mnie, kiedy dopnie swego i uda jej się pozbyć tego koszmarnego uzębienia.Świetnie czytało mi się scenę między szamotaniną Mileeny i Kitany, wręcz mogłam ją sobie wyobrazić, a przez chwilę nawet widziałam prawdziwą walkę, jak w grze xD Bardzo mi się podoba jej motyw w tym FS, strasznie mnie ciekawi, jak rozwiniesz ten wątek. Chemia między Sub Zero a Kitaną jest niesamowita, daje się ją wyczuć podczas czytania. Te spojrzenia, dreszcze przy dotyku... Drugi odcinek i już jej życie ratuje! Superbohater! Fajnie mieć takiego obrońcę ;> Czuję mega romans w powietrzu. No i mam nadzieję, że następnym razem nie zamrozi mojej Mileeny ![]() Zaczyna się powoli rozkręcać, było trochę akcji i ciekawych motywów. Chciałabym poznać tego opętanego Hanzo. No i mocno intryguje mnie ten eliksir wskrzeszenia... Weny życzę! I czekam na dalszy ciąg ![]() edit: czerwonowłosa - dobrze napisałaś! ;d Ostatnio edytowane przez Malin : 07.02.2013 - 15:12 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
jest bardzo ciekawą postacią, która pojawia się w Mortal Kombat od drugiej części gry, która wyszła w 1993 roku, czyli będzie to już 20 lat ale to zleciało! TUTAJ możesz sobie poczytać o Mileenie :3a co do losów Mileeny z FS, to możesz być spokojna, do końca pozostanie sobą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
tylko problem jest jeden, Kitana ma "pecha" do facetów z ciężkimi charakterami, najpierw owy Hanzo, który namieszał jej nie tylko w głowie, ale i w życiu, a teraz Sub Zero, który jest dosłownie oziębły jeśli chodzi o okazywanie jakichkolwiek uczuć ![]() co do ratowania życia... chciałam coś napisać, ale się powstrzymam, bo w następnym odcinku wyniknie z tego całkiem ciekawa sytuacja ![]() a co do zamrażania, to powinnaś się cieszyć, że Sub nie zabił Mileeny xDD Cytat:
![]() no ale za niedługo wszystko stanie się jasne :> bałam się trochę, że ktoś odgadnie po tym odcinku, któż to jest, więc jeśli ktoś odgadnie, to niech zostawi to dla siebie proszę! ![]() a co do eliksiru, to również wyjdzie z tego niezłe zamieszanie, ale to w kolejnych odcinkach :3 cieszę się, bo nie byłam pewna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no pewnie, wystarczy :3 tez to zauważyłam xD Cytat:
Cytat:
![]() komentarz nie musi być długi, ale fajnie jest go dostać, bo wtedy wiem, że ktoś czyta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mileena będzie bardzo mieszać, więc póki co musi być ![]() Cytat:
![]() cieszę się, że zdjęć nie za dużo i kolorystyka odpowiednia, chociaz do końca zadowolona nie jestem, bo photobucket trochę psuje mi kolory na fotach ![]() kolejna część już niedługo, dziękuję i również pozdrawiam ![]() śliczne dzięki dziewczyny za komenty
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|