|
![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
Szkoda mi Smoke'a. Dlaczego napadli akurat jego?
Jade jest naprawdę spostrzegawcza. Na pewno Sub sie zakochal w Kitanie, a ona nie zauwazyla. Ale dobrze, ze chociaz przyjaciolka wie. A na fotach juz jest ts2 czy dalej mk. nie zauwazam roznicy.
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]() Nosz jak to Scorpion odważył się znieważyć i skrzywdzić mojego Smoke'a?
![]() ![]() Kitana oczywiście nie dostrzega sygnałów ze strony Sub Zera, chociaż widzą je chyba wszyscy, a zwłaszcza Jade ![]() Rozmowa Ermaca z Nightwolfem świetna, taka na luzie, beztroska i zabawna. Jakby gdzieś wokół nie czaiła się groza, a oni byli zwykłymi chłopcami, a nie wojownikami. To takie niepodobne do wyglądu Ermaca xD A Mileena - czyżby w następnym odcinku już dopięła swego? Jestem strasznie ciekawa, co będzie dalej. Super jest to FS, ja już chcę ciąg dalszy! Ostatnio edytowane przez Malin : 10.02.2013 - 18:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||||||
Reputacja: 10
|
![]()
Smoke pobiegł za kimś kogo widział w lesie, w poprzednim odcinku, na jego nieszczęście był to Scorpion, który chętnie zarżnąłby go jak świnie, zresztą jak wszystkich którzy mu przeszkadzają
![]() Cytat:
jeszcze nie ma ts 2 ![]() Cytat:
![]() jego jedynym celem jest teraz zemsta na niewinnych ludziach, za rzekome zabójstwo jego całego klanu przez klan Sub Zera tego który był według niego głównym sprawcą rzezi, już zabił, ale nie omieszka zabić również innych członków Lin Kuei, którymi jest Sub i Smoke... jako opętany przez demony mściciel chce jednak najpierw dorwać Suba, dlatego siadł na jego najczulszy punkt, czyli Smoke'a, bo chce wkurzyć wojownika ![]() szykuje się natomiast mała dywersja ze strony Suba, który zaczyna mieć coraz to bliższe kontakty z byłą ukochaną Scorpa ![]() ciekawie zapowiada się natomiast to, że kiedy Scorpion się kiedyś dowie o relacjach Sub - Kitana, to będzie miał ciężki orzech do zgryzienia, że się tak wyrażę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() takiej wyluzowanej postaci brakowało mi w tym FS, więc zrobiłam z niego takiego cwaniaczka, który ma odpowiedź na wszystko ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ktoś zrobił krzywdę Kitanie, bo na grze wygląda bajecznie i ślicznie, a Jade nie jest taka ładna xDD dziekuję za komenty dziewczyny :3 i liczę na więcej, bo coś ostatnio się tu zastój zrobił mały... :>
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Też chce skomentowac, bardzo mi sie podoba, ze prowadzisz ta cala historie z roznych stron widzenia bohaterow, to dodaje dynamizmu. Podobaja mi sie postacie, kazda jest indywidualnoscia.
Moim zdaniem przyjaciolka Kitany za szybko wyciaga wnioski, jeden trening jeszcze o niczym nie przesądza. To, ze ja uratowal tylko swiadczy o jego heroizmie i byl we wlasciwym miejscu o wlasciwym czasie. Chociaz z drugiej strony, caly czas przy niej siedzial gdy spala, na pewno nie musial, tutaj bardziej widze jego zaangazowanie. Ciesze sie bardzo, bo wydaje mi sie, ze do siebie pasuja. ![]() Kiedy zobacze jego twarz? Biedny smoke mam nadzieje, ze szybko wyjdzie z tego. Potem razem rusza sie zemscic ![]() Czekam na nexta ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|