|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Widzę, że nie tylko ja nie mam weny na komentarze, ale postaram się coś napisać.
![]() Mileena ma śliczne ząbki ![]() Wyczuwam chemie pomiędzy Kitana, a Sub Zero. Ciekawe jak wygląda wybawca Kitany bez maski. Coraz bardziej ciekawi mnie to FS. Fotki są świetne. Czekam na kolejny odcinek i również życzę weny. ![]()
Ostatnio edytowane przez Desire : 07.02.2013 - 19:45 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||||
Reputacja: 10
|
![]()
no tak, Mileena ogólnie jest śliczna
![]() no chemia jest :3 coś się dziać musi, ale cały czas różowo nie będzie, jak to u mnie zresztą bywa ![]() jesteś pierwszą która zapytała :> odpowiem, że o wyglądzie Suba będziecie się mogli przekonać w czwartym odcinku ![]() dziękuję! :3 bo kiedyś pisałam coś na temat Ermaca w BR ![]() Cytat:
![]() Cytat:
everybody loves Mileena! ![]() już snujesz domysły? ![]() nie wiem szczerze mówiąc, zależy jak pociągnę FS ![]() Cytat:
![]() intrygi zawsze są na czasie xD i wiem, dlaczego oczekujesz dalszego rozwoju relacji, pamiętam! ![]() Cytat:
romans będzie, mogę również zdradzić, że bardzo ognisty, choć słowo "ogień" mi tu kompletnie nie pasuje ![]() odcinek może będzie wieczorem, postaram się wyrobić z fotkami ![]() dziękuję za komentarze dziewczyny ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|