![]() |
#11 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
A mnie najbardziej ze wszystkich bohaterów intryguje Hanzo. Napisałaś w którymś odcinku, że został opętany przez demony i zaczęło mnie ciekawić w jakim stopniu. Czy są to demony, które przejęły całkowitą kontrolę nad jego ciałem i umysłem i posługują się nim jak marionetką czy też takie, które spotęgowały jego nienawiść, drzemiącą w nim od czasu mordu na jego klanie i które ukazały jego prawdziwą naturę. No i skoro jest opętany, to czy przyjdzie taki dzień, kiedyś tam, w dalekiej przyszłości, że się "odpęta"
![]() Jeśli chodzi o Sub Zera to gościu jest po prostu cudny, nic dodać, nic ująć. Jak zobaczyłam jego twarz, to pomyślałam tylko: "Boże, co za przystojniak" ![]() ![]() I dobrze, że pojawiła się tu taka postać jak Ermac. Jego teksty powalają mnie na łopatki ![]() ![]() Ta cała Mileena mi nie podchodzi, obawiam się jednak, że Smoke da się jej uwieść.. Choć wciąż mam nadzieję, że się opamięta ![]() Pamiętam jak parę miesięcy temu prawie zarwałam nockę czytając Vorga i nie doczekałam się zakończenia ![]() ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|