Cytat:
Napisał Rudzielec
Obydwie dziewczyny prezentują się świetnie, podoba mi się to, że nie są kolejnymi lalami które mają zawojować świat (powiedziała ta, co zrobiła sobie taką lalę xD), takie fajne naturalne i urodziwe kobietki :3
|
Tworzenie idealnych simów nigdy mi nie wychodziło i nie wychodzi do tej pory, więc po prostu dałam sobie spokój z tym usilnym dążeniem do doskonałości

Ale jeśli te moje eksperymenty się podobają, to bardzo się cieszę
Cytat:
Napisał Avis
Martyna jest bardzo fajna, tylko... nie wiem czy to wina jakiegoś cienia, maski czy faktycznie kształtu twarzy, ale mam wrażenie, że ma za bardzo wystające kości policzkowe(?) Na ostatnim zdjęciu tego nie ma i wygląda tam bardzo dobrze, ale na reszcie jakoś mi to nie gra.
|
To raczej kości policzkowe. Zrobiłam je trochę bardziej wystające niż zwykle i zależnie od pozy, widać to mniej lub bardziej.
Cytat:
Skin nadaje jej niecodziennego wyglądu, szkoda jedynie, że linia między dwoma kolorami jest taka... nienaturalnie kanciata, ale może to jedynie moje wrażenie...
|
Przy vitiligo jaśniejsza skóra dość mocno i nieregularnie odcina się od skóry zdrowej, a u osób z ciemną karnacją widać to szczególnie. Ale oczywiście, nie wszystkim musi się podobać
Cytat:
Napisał Liv
Z jednej strony rozumiem wybór skinu, ale z drugiej... przecież to jest maxis-match! I różnicę widać :< No i dziwnie się ogląda simów z takim skinem, tzn. nie chodzi mi już o styl, tylko o tą mieszankę.
|
Zobaczyłam ten skin na fotkach z jakiegoś FS na którymś livejournalu i po prostu... musiałam go mieć, musiałam go użyć!

Starałam się przy nim nie szaleć z dodatkami "nie-mm" w wyglądzie, no ale jak widać, nie udało się. I plus ten wystrój wnętrza... Masz rację, widać to.
Cytat:
Napisał Flo
Mam wrażenie, że Amelka bardzo przypomina jedną z tych gotowych twarzy do wybrania...
|
Mam defaulty wszystkich eaxisowych twarzy w warsztacie, więc jeśli przypomina tę oryginalną, to pewnie dlatego, że może podświadomie dążyłam do tego "idealnego, sercowatego kształtu" twarzy

Naprawdę nie umiem tego inaczej wyjaśnić, zawsze bawię się wszystkimi możliwymi suwakami i w efekcie końcowym twarz mało przypomina tę bazową
Cytat:
Ciekawe jak ten skin wygląda na niemowlaku?
|
Jeszcze nie wiem, póki co, gram inną rodziną, więc Amelia na własne dzieci musi jeszcze poczekać
5 lat czekałam, aż ktoś w końcu napisze mi coś takiego xD Dopiero od 3 m-cy mam nowy komputer i wciąż sama się zachwycam xD
Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze!

A z prezentacją poniżej trochę się wahałam (i waham się nadal..). Docelowo fotki pstrykałam, aby wrzucić je tylko na tumblra, ale jak już je obrobiłam, to zaczęłam się zastanawiać, czy może tutaj też by nie pokazać... Rozumiem, że tematyka nie każdemu odpowiada, ale w końcu nie tematykę w tym dziale się komentuje

Tak więc ryzykuję.
Darryl - ciemnoskóry, Jaiden - blondyn. Obaj mieszkają w Kwitnących Wzgórzach, w niewielkim apartamentowcu. Darryl robi karierę polityczną, a Jaiden pracuje w sklepie muzycznym. Obaj są bardzo aktywni, uwielbiają wszelkie sporty, zwłaszcza koszykówkę. Pasją Darryla są podróże, w które często się wybiera, nawet sam ;> Natomiast Jaiden lubi włóczyć się po knajpkach, często na karaoke i oczywiście zgarnia nagrody we wszystkich muzycznych konkursach