|
|
#11 | |||||||
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
Ale jeśli te moje eksperymenty się podobają, to bardzo się cieszę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Starałam się przy nim nie szaleć z dodatkami "nie-mm" w wyglądzie, no ale jak widać, nie udało się. I plus ten wystrój wnętrza... Masz rację, widać to.Cytat:
Naprawdę nie umiem tego inaczej wyjaśnić, zawsze bawię się wszystkimi możliwymi suwakami i w efekcie końcowym twarz mało przypomina tę bazową ![]() Cytat:
Cytat:
Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze! ![]() ************************************************* A z prezentacją poniżej trochę się wahałam (i waham się nadal..). Docelowo fotki pstrykałam, aby wrzucić je tylko na tumblra, ale jak już je obrobiłam, to zaczęłam się zastanawiać, czy może tutaj też by nie pokazać... Rozumiem, że tematyka nie każdemu odpowiada, ale w końcu nie tematykę w tym dziale się komentuje Tak więc ryzykuję. Darryl - ciemnoskóry, Jaiden - blondyn. Obaj mieszkają w Kwitnących Wzgórzach, w niewielkim apartamentowcu. Darryl robi karierę polityczną, a Jaiden pracuje w sklepie muzycznym. Obaj są bardzo aktywni, uwielbiają wszelkie sporty, zwłaszcza koszykówkę. Pasją Darryla są podróże, w które często się wybiera, nawet sam ;> Natomiast Jaiden lubi włóczyć się po knajpkach, często na karaoke i oczywiście zgarnia nagrody we wszystkich muzycznych konkursach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tutaj dla tych, którym się podoba, trochę inna obróbka -> http://i1048.photobucket.com/albums/...eemi83/sep.png
Na dziś to tyle ![]() Ostatnio edytowane przez Malin : 08.02.2013 - 10:37 |
|||||||
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|