Temat: Po prostu.
View Single Post
stare 15.02.2013, 15:39   #2
Cytryśnia

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Po prostu.

Fajny pies

Bryła jest ok, aczkolwiek nie lubię tego dolnego pokrycia ścian :/ gdyby nie to byłoby bez zastrzeżeń Czy ten "grill", który stoi w ogródku to przypadkiem nie kuchenka z "Na studiach"?
Przedpokój jak i kuchnia wydają mi się takie puste :/ Te psie posłanie powinno mieć trochę inny kolor, ten jest taki wyblakły jakby prany ze sto razy :o ale za to bardzo fajna jadalnia
Salon jest ok, ale czy twoim simom nie jest tam zimno? Wszędzie panuje ta biel! Na forum jest pełno takich czarno-białych domów, mi byłoby tam zimo ;(
Pierwsza łazienka jest ok, może tylko zmieniłabym tego kwiatka no i.... Okno nad kiblem!
Pokój nastolatki jest świetny, bardzo podoba mi się ta.... Tapeta (?) z tymi domami Może jedynie dałabym inną pościel na łóżko, bo ta trochę za bardzo kontrastuje
W holu poupychałeś chyba wszystko co się dało, ale rozumiem, napisałeś, że dom jest do grania, a ja sama często tak robię, nie mają miejsca na te sprzęty XD
Do drugiej łazienki nie mam zastrzeżeń
Sypialnia rodziców też jest świetna, zwłaszcza ten kwiatek, który tak się odróżnia od reszty (bieli )
Pokój dziecka? Na pewno? Rozumiem, że chciałeś utrzymać styl bieli i czerni, ale w pokoju takiego małego, radosnego dziecka powinno być zdecydowanie więcej koloru! Tam jest jak w szpitalu!
Z rzutu widać jak ciekawie rozmieściłeś pomieszczenia Bardzo mi się to podoba
Ogółem daje 6,5/10