|
|
#2 |
|
Reputacja: 12
|
Fajny pies
![]() Bryła jest ok, aczkolwiek nie lubię tego dolnego pokrycia ścian :/ gdyby nie to byłoby bez zastrzeżeń Czy ten "grill", który stoi w ogródku to przypadkiem nie kuchenka z "Na studiach"? ![]() Przedpokój jak i kuchnia wydają mi się takie puste :/ Te psie posłanie powinno mieć trochę inny kolor, ten jest taki wyblakły jakby prany ze sto razy :o ale za to bardzo fajna jadalnia ![]() Salon jest ok, ale czy twoim simom nie jest tam zimno? Wszędzie panuje ta biel! Na forum jest pełno takich czarno-białych domów, mi byłoby tam zimo ;(Pierwsza łazienka jest ok, może tylko zmieniłabym tego kwiatka no i.... Okno nad kiblem! ![]() Pokój nastolatki jest świetny, bardzo podoba mi się ta.... Tapeta (?) z tymi domami Może jedynie dałabym inną pościel na łóżko, bo ta trochę za bardzo kontrastuje ![]() W holu poupychałeś chyba wszystko co się dało, ale rozumiem, napisałeś, że dom jest do grania, a ja sama często tak robię, nie mają miejsca na te sprzęty XD Do drugiej łazienki nie mam zastrzeżeń ![]() Sypialnia rodziców też jest świetna, zwłaszcza ten kwiatek, który tak się odróżnia od reszty (bieli )Pokój dziecka? Na pewno? Rozumiem, że chciałeś utrzymać styl bieli i czerni, ale w pokoju takiego małego, radosnego dziecka powinno być zdecydowanie więcej koloru! Tam jest jak w szpitalu! Z rzutu widać jak ciekawie rozmieściłeś pomieszczenia Bardzo mi się to podobaOgółem daje 6,5/10
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|