A mnie najbardziej ze wszystkich bohaterów intryguje Hanzo. Napisałaś w którymś odcinku, że został opętany przez demony i zaczęło mnie ciekawić w jakim stopniu. Czy są to demony, które przejęły całkowitą kontrolę nad jego ciałem i umysłem i posługują się nim jak marionetką czy też takie, które spotęgowały jego nienawiść, drzemiącą w nim od czasu mordu na jego klanie i które ukazały jego prawdziwą naturę. No i skoro jest opętany, to czy przyjdzie taki dzień, kiedyś tam, w dalekiej przyszłości, że się "odpęta"

Ach, naprawdę uwielbiam takie postacie..
Jeśli chodzi o Sub Zera to gościu jest po prostu cudny, nic dodać, nic ująć. Jak zobaczyłam jego twarz, to pomyślałam tylko: "Boże, co za przystojniak"

I z charakteru też mi się podoba, rycerz na białym koniu, pozornie oziębły ale w rzeczywistości gorący. Z Kitaną stworzą dobrana parę. Choć kolorowo chyba raczej nie będzie ale to dobrze, przynajmniej nie będzie nudno
I dobrze, że pojawiła się tu taka postać jak Ermac. Jego teksty powalają mnie na łopatki

Lubię go, rozluźnia atmosferę swoimi tekstami przez co jest dla czytelnika lekkim wytchnieniem. Poza tym uwielbiam typków z humorem, no i facet tak jak ja lubi sobie pospać
Ta cała Mileena mi nie podchodzi, obawiam się jednak, że Smoke da się jej uwieść.. Choć wciąż mam nadzieję, że się opamięta

Facet zamiast za panienki powinien wziąć się za ostry trening skoro Scorpion tak mu skopał tyłek..
Pamiętam jak parę miesięcy temu prawie zarwałam nockę czytając Vorga i nie doczekałam się zakończenia

Ale skoro obiecałaś, że tę historię doprowadzisz do końca to chyba spokojnie mogę dać się wciągnąć