View Single Post
stare 20.02.2013, 14:05   #80
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: I love you, i kill you.

Cytat:
Napisał Malin Zobacz post
O matko, jakie emocje przy dzisiejszej lekturze xDDD Odcinek taki roerotyzowany, ale właśnie na to czekałam po ostatniej części, choć trochę się też obawiałam, czy aby na pewno dojdzie do skutku to ich tête-à-tête w sypialni
ahaha a jednak doszło do skutku
Cytat:
Świetny motyw z chłodzeniem na życzenie:
Cytat:
- Próbujesz mnie ochłodzić, czy rozgrzać…?
...oto jest pytanie! Też bym nie wiedziała, co on w tym momencie robi Świetna scena, świetny opis, masz talent do obrazowego opisu sytuacji Dało się wyczuć wszystkie emocje!
powiedziała, że jej gorąco więc chyba nie muszę tłumaczyć co chciał zrobić a że wyszło coś mniej zamierzonego, no cóż... xD
cieszy mnie, że scena się podobała
Cytat:
Mina Jade, gdy zorientowała się w sytuacji, bezcenna xD I Sub znikający i pojawiający się na życzenie... masakra! Nie potrzeba nawet szafy Prawdziwy ninja!
haha dobrze, że Sub ma takie umiejętności i błyskawicznie się schował, bo gdyby Jade zobaczyła go leżącego na łóżku w negliżu, miałaby jeszcze bardziej bezcenną minę xDD
Cytat:
Co do mojego ulubionego paringu ^^ Cóż za eliksir wypiła Mileena? Przyspieszający "pogłębienie relacji"? Jak widać, opłaciło jej się. Smoke jako dżentelmen jest rozbrajający! I tak od razu odprowadza ją do samego domu? Czyżby szykowała się kolejna scena? xD
Mileena wypiła właśnie coś takiego, co miało zadziałać na Smoke'a w wiadomy sposób jest sprytna, zwinna, to sobie ukradła co chciała xD
tak Smoke jako dżentelmen powala odprowadził ją z wiadomej przyczyny - działanie eliksiru :> więcej nic nie zdradzę
Cytat:
Tylko żeby się nie angażował za bardzo, bo jak ona go zrani, to nie ręczę za siebie! Wiem, że jestem z tym nudna, ale nie pozwolę zrobić krzywdy mężowi!
pożyjemy, zobaczymy xD
Cytat:
Nowa Mileena wygląda uroczo, już to pisałam poprzednim razem, ale naprawdę, jest śliczna i wciąż nie mogę się napatrzeć *.* Z wyzywających ubrań też nie zrezygnowała No ale w sumie, kto by rezygnował z takim wyglądem
ujęłaś to idealnie
Cytat:
Niezłej informacji udzieliła Ermacowi Jade... Tylko nie jestem pewna, czy dobrze zrobiła, mówiąc o tym tak beztrosko gdzieś w środku lasu, tym bardziej, że to pilnie strzeżona tajemnica...
może i zrobiła źle, ale w takiej chwili nie było czasu na myślenie, poza tym o tak późnej porze, po lasach nikt sie nie kręci, więc była raczej pewna, że są sami
Cytat:
Zastanawiam się, czy ten ktoś, kto śledził Ermaca, też to usłyszał. Bo jeśli to wróg... to będzie niewesoło Jade powinna być ostrożniejsza.
powiem tak... usłyszał to ktoś, ale kto nie zdradzę :>
Cytat:
I ostatnie zdania wskazują, ze w następnej części może czekać nas jakaś jatka...
w następnym odcinku będzie się sporo działo, w każdym razie dużo akcji
Cytat:
Swoją drogą, nieszczęśliwy ten Ermac był do tej pory. Mam nadzieję, że mu się poukłada.
no, to trochę taki tajemniczy charakter, bo raptem kilka osób wie o jego przeszłości, jeśli o niego chodzi, to sporo ciekawych rzeczy wie, dlatego jeszcze nie raz zaskoczy

Cytat:
Napisał kedziorek92 Zobacz post
Może zacznę od początku
Sub Zero i Kitana
Jak ja się cieszę, że nikt im nie przerwał.. No, przynajmniej w najważniejszym momencie A jaki się Sub rozmowny zrobił, aż dziw. Pokazał się tu od zupełnie innej strony, podoba mi się to.
no w takiej chwili przerywanie jest niezdrowe
Kitana go zachęciła, to się chłopak otworzył
Cytat:
Ciekawi mnie, kiedy Kitana powie mu o swoich powiązaniach z Hanzo, no i jaka będzie jego reakcja na tę nowinkę.. W końcu to morderca jego brata a on poszedł z jego byłą kochanką do łóżka. Ale to mądry facet, więc liczę na wyrozumiałość z jego strony.
co do tej kwestii, to zdradzę, że to wszytko wyjdzie dosyć niespodziewanych okolicznościach, więc reakcja Suba może być... różna :>
Cytat:
Biedna Kitana wciąż nie może zapomnieć do końca o Hanzo, oby Sub stał się jej lekarstwem na bolesną przeszłość, która ją prześladuje..
akurat to nie jest takie proste, była z nim dosyć długo i wciąż go kocha, choć powoli nienawiść przerasta tą miłość, ale nie łatwo będzie ją stłumić, o czym dam wam się przekonać kilka razy
Cytat:
Ta lodowa moc jest fajna, widać można znaleźć do niej wiele zastosowań nie tylko w walce Zaczęłam się zastanawiać nad genezą tej mocy, czy to rodowa umiejętność i czy posiadanie jej miało pierwotnie jakiś konkretny cel. W moich komentarzach pewnie będzie jeszcze wiele takich dziwnych, nic nie znaczących pytań o szczegóły, więc najlepiej je zignorować
ale czemu zignorować? xD ja chętnie odpowiem :3
to raczej rodowa umiejętność, ale trzeba ją długo szkolić, by się ujawniła, że tak to ujmę
Cytat:
Coś czuję, że następnego dnia Jade weźmie Kitanę na rozmowę, by dowiedzieć się o wszystkich pikantnych szczególikach tej nocy. Pewnie łatwo nie odpuści..
nie no Kitana i Jade traktują się jak siostry i raczej mówią sobie o wszystkim, ale problem w tym, że... no nie wiem czy Jade będzie miała czas, żeby zapytać
Cytat:
Cytat:
- Nie zaglądam im do spodni, jeśli to miałaś na myśli. – Posłał jej kolejny wredny uśmieszek.
W tym momencie padłam Ale chyba gorzej by było gdyby znał odpowiedź..
ahahah to stu procentowy facet, więc raczej odpowiedzi na takie pytania się nie spodziewaj xD
Cytat:
Mileena nie gra fair.. Nie dość, że wygląda jak wygląda (a wygląda naprawdę ładnie, mała flirciara), to jeszcze używa jakichś specyfików podejrzanego pochodzenia i jak tu biedny Smoke ma się oprzeć? Niech facet zaufa instynktowi i zmiata gdzie pieprz rośnie, byle dalej od niej. Szkoda chłopa na taką babę.
o matko, to teraz podsumowałaś nie wiem co Ci mam odpisać w sumie, bo cokolwiek by to nie było, będzie podpowiedzią do następnego odcinka
Cytat:
I wreszcie Ermac.. Pod przykrywką wyluzowanego spoko gościa kryje się naprawdę mroczna przeszłość. Nie spodziewałam się tego, ale z drugiej strony bardzo mnie to zaintrygowało. A tak myślałam, jakaż to więź łączy go z Nightwolfem i wszystko jest teraz jasne. Ermac wynikiem jakiegoś eksperymentu? Wow Stworzony by zabijać, zagubiony w otaczającej ponurej i złej rzeczywistości a mimo to znalazło się tam miejsce na głos jego sumienia. Cieszę się i liczę na to, że ten głos nie ucichnie a on nie powróci do dawnego "zawodu", że tak to nazwę..
na temat Ermaca mogłabym się bardzo dużo rozpisać, ale nie będę tego robić, gdyż chcę to zostawić na późniejsze odcinki :>
napiszę tylko, że skrywa dosyć sporo ciekawych tajemnic
Cytat:
Hmm.. Jak na ważną tajemnicę państwową, Jade rozprawia o niej nad wyraz nierozważnie. Ciekawe, kto się tam czaił w tych krzaczorach.. Dobry? Zły? Ach, nie wytrzymam z ciekawości
tak jak pisałam wyżej, nie spodziewała się o tak późnej godzinie nikogo w pobliżu a w krzaczorach ktoś się czai i nie jest to nikt dobry
Cytat:
I na sam koniec perełka: zapowiedź niezłej zadymy, już nie mogę się doczekać. Nie grzeszę cierpliwością, więc mam nadzieję, że niedługo pojawi się kolejny odcinek
no szykuje się zadymka, taka trochę większa a odcinek pewnie już niedługo, chciałabym, żeby był na sobotę

Cytat:
Napisał Suzzy Zobacz post
Gorąco się zrobiło pomiędzy Sub Zero i Kitaną.
Dobrze, że nikt im nie przerwał.
byłabym sadystką gdybym im przerwała
Cytat:
Sub zrobił się bardziej rozmowny.
Boje się jaka będzie jego reakcja na to, że Kitana kocha(ła) Hanzo.
Księżniczka pewnie szybko zapomni o Hanzo, a Sub Zero będzie odpowiednim lekarstwem.
Już prawie o nim nie pamiętała.
no w takim momencie to łatwo zapomnieć
mam pewien pomysł na reakcję Suba ale muszę to jeszcze przemyśleć
Cytat:
Niech Smoke się otrząśnie. Pakuje się w poważne kłopoty.
dobrze powiedziane
Cytat:
Jade powinna bardziej uważać na to, co mówi. Tym bardziej, że była w lesie.
Jeśli ich rozmowę słyszał wróg, to może być nie najlepiej.
niestety musiała powiedzieć, ale co z tego wyjdzie to już w nowym odcinku :3
Cytat:
Bardzo zaciekawiła mnie historia Ermaca.
No i widać, że szykuje się niezła akcja.
i jedno i drugie będzie dosyć ciekawe

Cytat:
Napisał mile18 Zobacz post
Powiem tylko od siebie, że świetnie opisałaś scenę miłosną. Sub i Kitana są cudowni. Ich miłość namiętna i wreszcie spełniona.
no wreszcie :3 swoją drogą to najbardziej współczułam Kitanie, biedna tyle pościła xD
Cytat:
Mileena kombinatorka, gdyby nie te eliksiry to nie miałaby szans, mam nadzieję, że Smoke jej się oprze i tylko ją odprowadzi. Ale jeżeli jest w jej mocy, to nie bedzie to takie proste. Smoke bądź twardy, tzn bądź twardzielem.
po ostatnim zdaniu, od razu naszły mnie dziwne skojarzenia...
w następnym odcinku okaże się czy był... twardy, czy twardzielem
Cytat:
Ermac wojownik z przeszłością, hmm jeżeli był stworzony po to aby zabijać, to w każdej chwili może się zmienić i jak sie dowiedział o źródle może to wykorzystać w niecnych celach, oby nie.
jedno co mogę zapewnić, to że Ermac się w złego zmieniał nie będzie
Cytat:
Jade to straszna papla, szkoda gadać. Niby przyjaciołka Kitany, ale już sobie podagała z Subem i wygadała to co mówiła o nim ksieżniczka, to nie dopuszczalne i jeszcze ta sprawa ze źródłem, ech powinien ja ktoś przywołać do porządku.
a wzięłaś pod uwagę, że to Sub mógł od niej wyciągnąć coś na temat Kitany? :>
sprawa ze źródłem jest bardzo lepka, tutaj musiała się wygadać
Cytat:
Najlepiej Kitana, raz w twarz by załatwilo sprawę na jakiś czas. To są wojowniczki mogłyby ze sobą powalczyć. Przecież ona jest pewnie tylko tzw dama dworu i nie może się równać z księżniczką, powinna znać swoje miejsce. Tylko, że teraz Kitana jest w miłosnym nastroju i jej pewnie wybaczy. Jakoś nie lubię tej Jade.
no na pewno to między sobą wyjaśnią, akurat o tym mogę Cię zapewnić
Jade to taka trochę niesforna osóbka, ale może jej późniejsze działania Cię do niej przekonają

dziękuję za tak wyczerpujące komentarze, miałam niezłe wyzwanie żeby na nie odpisać
taki mały bonus ode mnie za wasze komenty, w postaci Smoke'a bez maski w mojej wersji :3

mam nadzieję, że ktoś się jeszcze skusi i skomentuje :>
to tyle ode mnie na dzisiaj ;3