View Single Post
stare 15.03.2013, 20:28   #125
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27
Domyślnie Odp: I Love You I'll Kill You

SMOKE!
W tej chwili mam wielka ochotę uciąć mu głowę, zakopać pod jakimś drzewem i zacząć się modlić na tym wykopku, żeby słońce wysuszyło mu te głupoty z jego siwej łepetyny.. Nie no czaję, wojownik wojownikiem, ale to w końcu facet i musiała nadejść ta chwila, kiedy samcze myśli przejmą nad nim kontrolę.. Ale dlaczego w takim momencie?! I dlaczego z NIĄ?!

Powrót Scorpiona.. Ten to nigdy nie da za wygraną
I jeszcze chciał zabić Jade.. Znowu
Cytat:
Nie ważne kim teraz jestem, wciąż brzydzę się kłamstwem!
A-ha.. Mogę zabijać, kraść, porywać księżniczki i służyć najgorszej szumowinie ale brzydzę się kłamstwem.. Okej Facet ma diabelnie dziwną hierarchię wartości..

Zastanawiam się, czy rzeczywiście szaman zginął.. Równie dobrze mógł udawać martwego albo coś.. Ciekawe, co też się tam działo No nie wiem, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że uśmierciłabyś go tak łatwo..

Biedna Jade zakochała się w Ermacu.. Nie wiem czy się cieszyć czy jej współczuć.. To nie będzie łatwa miłość, oj, nie będzie..

Koszmar Ermaca powrócił z pełną mocą. W tej sytuacji śmierć byłaby dla niego zbawieniem, tak myślę.. Oby wytrzymał, te tortury. Kurczę, niech go ktoś uratuje
Noob, ty zmoro, łapy precz od niego, bo ci je pourywam

czekam na więcej