|
![]() |
#1 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
SMOKE!
![]() W tej chwili mam wielka ochotę uciąć mu głowę, zakopać pod jakimś drzewem i zacząć się modlić na tym wykopku, żeby słońce wysuszyło mu te głupoty z jego siwej łepetyny.. Nie no czaję, wojownik wojownikiem, ale to w końcu facet i musiała nadejść ta chwila, kiedy samcze myśli przejmą nad nim kontrolę.. Ale dlaczego w takim momencie?! I dlaczego z NIĄ?! Powrót Scorpiona.. Ten to nigdy nie da za wygraną ![]() I jeszcze chciał zabić Jade.. Znowu ![]() Cytat:
![]() Zastanawiam się, czy rzeczywiście szaman zginął.. Równie dobrze mógł udawać martwego albo coś.. Ciekawe, co też się tam działo ![]() Biedna Jade zakochała się w Ermacu.. Nie wiem czy się cieszyć czy jej współczuć.. To nie będzie łatwa miłość, oj, nie będzie.. Koszmar Ermaca powrócił z pełną mocą. W tej sytuacji śmierć byłaby dla niego zbawieniem, tak myślę.. Oby wytrzymał, te tortury. Kurczę, niech go ktoś uratuje ![]() Noob, ty zmoro, łapy precz od niego, bo ci je pourywam ![]() czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||||||||||||||||||
Reputacja: 10
|
![]()
no kiedyś dowie się kim była ta tajemnicza pani...
![]() kto wie? póki co na to się nie zanosi... mógł to zrobić! ale wstrzymał się dzięki mnie ![]() ehh nie lubię pisać takich scen, ale to czekało go prędzej czy później to pewien specyficzny ktoś... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a pan "Noob samo zło" będzie bardzo mieszał ![]() Cytat:
![]() haha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Kitana? no tak, chce się uwolnić od tej miłości i czeka na Suba, ale czy to będzie takie łatwe? :> Cytat:
![]() jedno co jest pewne to, że uwielbiam go i nie dam mu zginąć xDD ale to co będzie się działo później będzie mieć na niego niedobry wpływ... a Jade to dopiero teraz zacznie przechodzić prawdziwe katusze pokażę kiedyś, obiecuję :3 Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jade ma nielada dylemat jeśli o niego chodzi, a teraz jak się dowiedziała o tym co się z nim stało, to już w ogóle nie będzie jej do śmiechu wiecie co, od pół godziny tu siedzę próbując odpowiedzieć na komenty, jak weszłam było dwa, potem jak chciałam dodać wpis, pojawił się trzeci, a potem czwarty xDD masakra, nie spodziewałam się takiego szybkiego odzewu ![]() ale dzięki za komenty dziewczyny, postaram się wynagrodzić szybkim wstawieniem kolejnego odcinka ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]() No kurde, trzasnęłam Ci komentarz o treści mniej więcej "poszukuję tych magnesów na lodówkę" i zdjęcie poniżej xD Dobrze, że zdążyłam wykasować, zanim ktokolwiek zobaczył moją pomyłkę xD
Dobra, to teraz już komentuję prawidłowo. Smoke i Mileena xD Gorąco bardziej, niż w piekle Scorpiona! Czekałam na tę scenę od 10 odcinków i gdy się doczekałam, to została przerwana! Ty wiesz, że przerywanie jest niezdrowe, sama to stwierdziłaś! ![]() Scorpion mnie wkurza. Po co znów przylazł i dlaczego chciał od razu załatwić Jade? Kędziorek dobrze napisała, dziwna ta jego hierarchia wartości... Ja mu nie ufam. Takim draniom się nie wierzy. Tym bardziej, że okłamał Kitanę już w momencie, gdy powiedział "ja tylko podpaliłem las". Dobre sobie! KŁAMCA! ![]() Jade... A więc stało się. Mamy zakochanie z jej strony, ciekawe, czy Ermac poczuje to samo? O ile w ogóle będzie mu to dane... Coś szybko pozbywasz się postaci (Scarlett, Nightwolf), martwię się, żeby Ermaca nie spotkało to samo ;/ Biedny, tak cierpi! Nienawidzę Quan Chi ![]() Ale zrobiłaś zamieszanie... Nie wiem, jak Ty chcesz to odkręcić, ale proszę, pospiesz się, bo ja tego napięcia nie wytrzymam! Ostatnio edytowane przez Malin : 15.03.2013 - 21:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|