Cytat:
Napisał Malin
Scorpion mnie zadziwia. Nie wiem, o co mu chodzi. Raz jest bezdusznym potworem, będącym w stanie bez mrugnięcia powieki zabić kobietę, a raz gra jakąś pomocną dłoń, która chce uratować Ermaca. Dlaczego chce mu pomóc? Jaki ma w tym cel?
|
No przecież powiedział, że Quan Chi już go nie kontroluje… :>
Cytat:
Napisał Malin
Nie ufam mu za bardzo i na miejscu Jade byłabym ostrożna. No ale z drugiej strony wcale się jej nie dziwię, bo ja dla ukochanego pewnie też chciałabym zrobić wszystko, nawet nie zważając na własne bezpieczeństwo...
|
Jade postawiła wszystko na jedną kartę. Nie ufa Scorpionowi, ale jest świadoma tego, że może mówić prawdę, szczególnie, że oszczędził jej życie.
Cytat:
Napisał Malin
Zaskoczył mnie wątek jej romansu z Rainem. Nie spodziewałam się tego, aczkolwiek brzmi intrygująco. Ciekawe, czy ta sprawa jeszcze kiedyś wypłynie i czy będzie miała jakieś znaczenie w dalszych odcinkach.
|
Romans z Rainem wypłynie na pewno

W sumie to ciekawy wątek, jeszcze nie zakończony, więc może pojawić się w kolejnych odcinkach
Cytat:
Napisał Malin
Nałóg zawładnął Ermackiem  Trochę przerażająco to wszystko brzmi. Nie wiem za bardzo, jak na tym etapie uda mu się trzymać jakoś w ryzach, gdy wyjdzie z więzienia. Trochę się martwię jego spotkaniem z Jade. Czy będzie umiał zapanować nad nałogiem i jej nie uśmiercić? Czy właśnie o to chodzi Scorpionowi - aby zabić Jade cudzymi rękami?
|
Pisałam kiedyś o tym, że Ermac już raz był w podobnej sytuacji. Wtedy również trafił na Jade i jeszcze uratował jej życie

Powiem tylko tyle – Ermac nie chce być taki, jakim go stworzono.
Cytat:
Napisał Malin
Sub Zero to oaza spokoju. Uwielbiam jego opanowanie, zwłaszcza w kontaktach z Kitaną. Odnoszę wrażenie, że Sindel cicho kibicuje tej parze, skoro dała Subowi namiary na nową sypialnię córki 
|
No tak, Sindel bardzo lubi Suba i tutaj nie ma żadnych wątpliwości, ale chce również by córka była szczęśliwa. No a co do samego Suba to jest wręcz idealnym facetem xD
Cytat:
Napisał Malin
I ja szczerze mówiąc, chyba się już określiłam w kwestii, kogo chciałabym widzieć u boku Kitany w ostatnim odcinku ;>
|
Haha, farciara!

Też bym tak chciała, wiesz?
Cytat:
Napisał Malin
Bardzo się cieszę, że zdecydowali się poważnie porozmawiać o swojej przyszłości i próbują dać sobie jeszcze jedną szansę. Mam nadzieję, ze jej nie zmarnują... Oni są dla siebie stworzeni, nic ich nie może rozdzielić!
|
No wiesz, oni teraz mają zamiar rozmawiać trochę o czym innym niż o swojej przyszłości xD Zresztą zobaczysz w następnym odcinku :> No i ja niestety nie wiem czy są dla siebie stworzeni
Cytat:
Napisał Malin
A Rain niech spada na drzewo! Niech da siostrze wolność wyboru partnera. Nie on będzie z nim żyć, tylko Kitana, więc niech nie wtrąca się w nie swoje sprawy 
|
Ach ten Rain… Jeszcze chwilę będzie mieszał :3
Cytat:
Napisał Malin
Świetny odcinek! Oczywiście brakowało mi mojej najukochańszej postaci, czyli Smoke'a oraz mojej drogiej Mileenki, ale dzielnie to zniosłam :> Mam jednak nadzieję, że to się nie powtórzy, bo będą klapsiory 
|
Ahaha

Nie jest tak prosto wstawić do jednego odcinka wszystkich których się chce, bo wyszłoby z tego kilka stron więcej xD
Mogę Ci tylko powiedzieć, że Smoke pojawi się w kolejnej części
Cytat:
Napisał Malin
Muszę jeszcze napisać (co zresztą robię w każdym chyba poście, ale co tam), że zdjęcia są po prostu mistrzowskie!  33
|
W każdym poście tego nie piszesz (chyba xD), ale dziękuję kochana! :3
Cytat:
Napisał Sqiera
WOW… Odcinek pełen emocji, jestem pod wrażeniem, szczególnie postawy Scorpiona.
|
Chyba wszyscy mają takie odczucia
Cytat:
Napisał Sqiera
Różne scenariusze przechodziły mi przez myśl, ale chyba w szyciu bym nie wpadła na to, że Hanzo chce pomóc Ermacowi!
I to w dodatku on uświadamia Ermaca, że jest w stanie obyć się bez nałogu… Nie wierzę, po prostu nie wierzę.
|
Ciężko uwierzyć w coś takiego, ale to prawda
Cytat:
Napisał Sqiera
Nie do końca jestem przekonana w jego szczere intencje… albo inaczej, ja w ogóle w nie nie wierzę. Coś czuję, że Hanzo ma w tym wszystkim jakiś własny interes.
Standardowo coś tam chodzi mi po głowie, ale zostawię to dla siebie :p
|
No interes w tym ma, całkiem bezinteresownie tego nie robi :>
Choć jego sumienie zaczyna się odzywać, szczególnie że Quan Chi już nim nie kieruje…
Cytat:
Napisał Sqiera
I jeszcze ta wizyta u Jade… czyżby chęcią pomocy, chciał wkraść się w jej łaski i wykupić sobie u niej dług wdzięczności? Przecież Jade to przyjaciółka Kitany, więc to miało by sens.
A jeśli tak nie jest, to posądzę go albo o rozdwojenie jaźni, albo o opętanie, które występuje u niego fazami ;p
|
Hmm… Jeśli o Jade chodzi, to raczej nie jest to. To nie ten typ faceta, który szuka pomocy u innych, by nabić sobie punkty u dziewczyny na której mu zależy.
Rozdwojenia jaźni nie ma, więc możesz zwalić to na opętanie xD
Cytat:
Napisał Sqiera
Po Jade widać, że zakochała się w Ermacu. Było już widać zanim stało się to co się stało, ale to prawda, że nieprzewidziane wypadki uzmysławiają ludziom pewne sprawy, których wcześniej nie byli w stanie dostrzegać.
|
Ona ciągle z tym walczyła, wypierała z umysłu tą miłość. Może gdyby Ermac był człowiekiem, potoczyło by się to wszystko inaczej.
Cytat:
Napisał Sqiera
Mam nadzieję, że Ermac wyjdzie z opresji, dzięki pomocy Jade ( i że to nie jest jakaś pułapka!), no i tego… że będą razem, choć przed nią jest naprawdę trudne zadanie w okiełznaniu nałogu mężczyzny. Może i on znajdzie w sobie dodatkową siłę, aby z tym walczyć, bo skoro raz mu się udało to czemu nie może ponownie, a teraz ma dodatkową motywację 
|
Uhm… no wiesz to nie jest takie proste i nie wiem czy miłość Jade będzie miała na to jakikolwiek wpływ…

To znaczy, z jej strony na pewno, ale z nim to nie taka łatwa sprawa, jeśli chodzi o odwzajemnienie tego uczucia…
Cytat:
Napisał Sqiera
Generalnie dziękuję, za poświęcenie większości odcinka Ermacowi 
Jestem nim zachwycona
Btw. ostatnio poznałam genezę powstania tej postaci  , ale to tak na marginesie :p
|
Ja sama jestem zachwycona Ermaciem od kilku dobrych lat xD Można by rzec, że to takie moje „big love” jeśli chodzi o jakiekolwiek gry

Geneza jego postaci jest dość okrojona, bo nie wiąże się w żaden sposób z poprzednimi częściami, jeśli chcesz poznać tą aktualną i chyba najbardziej prawdziwą historię, musisz kierować się ostatnią częścią gry
Cytat:
Napisał Sqiera
I jeszcze coś o Subie. No co tu mogę… On taki spokojny, stanowczy, a przy tym romantyczny… Ciekawe co Kitana na tą całą sytuację (mam oczywiście na myśli Sub vs. Scorpion)… no i ciekawe oczywiście o czym tak sobie rozmawiali 
|
O czym sobie rozmawiali, to będzie w następnej części

A jeśli chodzi o relacje Scorpion vs. Sub Zero to już niedługo wszystko stanie się jasne, tzn. jeśli chodzi o ich relacje, bo gdyby tak mówić o Kitanie, to ma w głowie spory mętlik, a będzie mieć jeszcze większy!
Cytat:
Napisał Sqiera
Zaczynam mieć wrażenie, że mimo wspólnie spędzonej nocy, Kitana zaczyna traktować Suba bardziej jako przyjaciela…
|
Nie, nie, to nie jest przyjaźń, mimo że tak wygląda
dzięki za komenty, dziewczyny :3
może nie będzie trzeba długo czekać na kolejny, wszystko kwestia mojego czasu, a teraz przed świętami nie mam go zbyt wiele, no ale postaram sie, żeby nie trwało to za długo