|
![]() |
#1 | |||||||||||||||||||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mogę Ci tylko powiedzieć, że Smoke pojawi się w kolejnej części ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Choć jego sumienie zaczyna się odzywać, szczególnie że Quan Chi już nim nie kieruje… ![]() Cytat:
Rozdwojenia jaźni nie ma, więc możesz zwalić to na opętanie xD Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Geneza jego postaci jest dość okrojona, bo nie wiąże się w żaden sposób z poprzednimi częściami, jeśli chcesz poznać tą aktualną i chyba najbardziej prawdziwą historię, musisz kierować się ostatnią częścią gry ![]() Cytat:
![]() A jeśli chodzi o relacje Scorpion vs. Sub Zero to już niedługo wszystko stanie się jasne, tzn. jeśli chodzi o ich relacje, bo gdyby tak mówić o Kitanie, to ma w głowie spory mętlik, a będzie mieć jeszcze większy! ![]() Cytat:
![]() dzięki za komenty, dziewczyny :3 może nie będzie trzeba długo czekać na kolejny, wszystko kwestia mojego czasu, a teraz przed świętami nie mam go zbyt wiele, no ale postaram sie, żeby nie trwało to za długo ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przede wszystkim, co knuje Skorpion? Pomoże Ermacowi i Jade? Jaki ma w tym cel? Mam nadzieję, że ich razem nie zabije, a potem nie spali w rytualnym hołdzie bogom i będzie koniec historii. Albo OMG! On się zmienia! Będzie już dobry? Chce połączyć dwa gołąbki? Ha ha ha nie możliwe, a jednak zastanawiające są te jego teksty o zaufaniu. Trzeba mieć odwagę żeby jemu zaufać.
W ogóle to chciałabym się dowiedzieć w jakim on jest wieku, w jakim oni wszyscy są wieku? Dla mnie ogólnie wyglądają na około 27 – 33, zwłaszcza Kitana, ona chyba razem z Jade jest najstarsza. Skorpion patrzył na chłopaka, czemu o Ermacu ciągle piszesz jako o chłopaku czyżby był bardzo młody? Sub wrócił, cudownie!!! Ten gość jest genialny, nie tylko z wyglądu, choć to mnie wciąga najbardziej, ale hipnotyzuje mnie również jego spokój i wewnętrzna siła, to jest właśnie męskość, trzymać nerwy na wodzy i kontrolować sytuację, szczególnie panować nad emocjami kobiet i łagodzić ich rozterki. Dobrze, że chce z Kitaną porozmawiać i wszystko wyjaśnić, powinien powiedzieć o tych walkach klanów, żeby do końca oczyścić sytuację. Kitana oczywiście też powinna być szczera i powiedzieć o Hanzo. Być może Sub ją zrozumie, nie wścieknie się, weźmie głęboki oddech i powie – Tak kochana to było dawno, moje uczucie jest silniejsze, nadal chcę być z tobą. ![]() Oby się wszystko wyjaśniło. Czekam z niecierpliwością na next.
![]() |
#3 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Jakbym weszła do głowy Scorpiona nie trafiłabym z powrotem, to pewne. Kompletnie nie rozumiem co on wyprawia. Dlaczego chce pomóc Ermacowi? Czy tylko dlatego, że zobaczył w nim dawnego siebie? Posunął się nawet do tego, by skontaktować się z Jade.. Kurka, mam większy mętlik w głowie niż Kitana, kiedy za dużo myśli :\
Ale z drugiej strony przynajmniej wiadomo w jaki sposób Ermac może uciec, zakładając oczywiście, że plan się uda. W samą porę, może jest jeszcze nadzieja, że chłopak wydostanie się z nałogu. Już raz dał radę, więc jest szansa na powtórkę. Szkoda tylko, że nie wykorzystał okazji i nie zabił Nooba.. Nie wiadomo kiedy znów trafi mu się taka sposobność. Ale rozumiem, nałóg, nie myślał trzeźwo i te sprawy. Ale szkoda, naprawdę szkoda.. Zastanawiam się, czy było to wyjaśnione i dopadła mnie skleroza czy też jednak moje pytanie ma jakiś sens.. Chodzi mianowicie o Scorpiona i jego pobyt w Netherrealm. Normalni ludzie nie mogą tam przebywać, więc jakim cudem Hanzo żyje tam sobie od dwóch lat? Quan Chi użył na niego jakiegoś zaklęcia czy coś? I czemu oczy Scorpiona tak się świecą? ![]() Sub przyszedł do Kitany, o, jak się cieszę ![]() Widzę światełko w tunelu, będzie dobrze.. Przynajmniej dopóki Rain się wtrąci :\ Fajnie, że moja ulubiona parka zaczęła się ze sobą znów dogadywać, widać, że nie mogą długo bez siebie wytrzymać (i bardzo dobrze! ![]() No i Jade. Nie spodziewałam się, że miała romans z Rainem.. Czego to kobieta nie zrobi, żeby zapomnieć o nieszczęśliwej (tudzież nieodwzajemnionej lub społecznie źle widzianej) miłości. Mam nadzieję, że brat Kitany nie zechce tego kontynuować.. Jade pobiegła za Scorpionem, mam nadzieję, że jej nic nie będzie i że akcja ratunkowa się powiedzie. Oby udało jej się pomóc Ermacowi.. No i co się stało z Nightwolfem?! ![]() czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|