Temat: Pakiety Store
View Single Post
stare 07.04.2013, 09:03   #354
ShiinaLP

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pakiety Store

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Hehe Czyli tylko jedna kura biega po podwórku...? Trochę szkoda, no chociaż z pięć mogłoby łazić dookoła kurnika. Jajka to raczej trzeba zostawić, żeby były kurczaki, może nawet na kilka dni. Mnie to ciekawi, co z tymi kurczaczkami potem, czy znikają po prostu, czy dorastają i jest ich więcej... Fajnie by było.
Tak, jak się okazuje po pominięciu kilku zbiorów jajek wykluwają się z nich pisklęta. Tutaj też wielkiego 'wow' nie ma- jedynie komunikat i przy wyjściu z kurnika pojawiają się malutkie kurczaki, które w zasadzie nic nie robią- nie zauważyłam żeby się przemieszczały, jedynie podskakują. Można się z nimi pobawić, wtedy sim podchodzi, bierze jednego na ręce i też tyle.

Rozmowa ze złym kurczakiem Karolem też nie różni się niczym od rozmowy ze zwykłą kurą- Karol inaczej wygląda i świecą mu się oczy, ale animacja jest dokładnie ta sama.

Gdzieś czytałam, że obiekt ten stanie się jednym z "ulubionych przedmiotów w store", ale jakoś tak trudno jest mi w to uwierzyć.

A wracając do piskląt- po dorośnięciu po prostu znikają. Pojawia się info, że dorosły i tyle. Nie przybywa zbieranych jajek, nie dostajemy żadnych pieniędzy, nie pojawia się kubełek smażonych skrzydełek w wyposażeniu

Ostatnio edytowane przez ShiinaLP : 08.04.2013 - 09:52
ShiinaLP jest offline   Odpowiedź z Cytatem