Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczno¶ć Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia w±tku Wygl±d
stare 07.04.2013, 09:03   #1
ShiinaLP

Sk±d: Tam, gdzie zimuj± nietoperze
Reputacja: 10
Domy¶lnie Odp: Pakiety Store

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Hehe Czyli tylko jedna kura biega po podwórku...? Trochę szkoda, no chociaż z pięć mogłoby łazić dookoła kurnika. Jajka to raczej trzeba zostawić, żeby były kurczaki, może nawet na kilka dni. Mnie to ciekawi, co z tymi kurczaczkami potem, czy znikaj± po prostu, czy dorastaj± i jest ich więcej... Fajnie by było.
Tak, jak się okazuje po pominięciu kilku zbiorów jajek wykluwaj± się z nich pisklęta. Tutaj też wielkiego 'wow' nie ma- jedynie komunikat i przy wyj¶ciu z kurnika pojawiaj± się malutkie kurczaki, które w zasadzie nic nie robi±- nie zauważyłam żeby się przemieszczały, jedynie podskakuj±. Można się z nimi pobawić, wtedy sim podchodzi, bierze jednego na ręce i też tyle.

Rozmowa ze złym kurczakiem Karolem też nie różni się niczym od rozmowy ze zwykł± kur±- Karol inaczej wygl±da i ¶wiec± mu się oczy, ale animacja jest dokładnie ta sama.

Gdzie¶ czytałam, że obiekt ten stanie się jednym z "ulubionych przedmiotów w store", ale jako¶ tak trudno jest mi w to uwierzyć.

A wracaj±c do piskl±t- po doro¶nięciu po prostu znikaj±. Pojawia się info, że dorosły i tyle. Nie przybywa zbieranych jajek, nie dostajemy żadnych pieniędzy, nie pojawia się kubełek smażonych skrzydełek w wyposażeniu

Ostatnio edytowane przez ShiinaLP : 08.04.2013 - 09:52
ShiinaLP jest offline   OdpowiedĽ z Cytatem

PAMIĘTAJ! ¬ródłem utrzymania forum s± reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 go¶ci)

Zasady Postowania