View Single Post
stare 08.04.2013, 20:42   #847
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3

Ok, nie gralam za duzo, bo nie mialam weny na granie, ale troszke zdjec sie nazbieralo

Zeby nie miec zaleglosci...

Rodzina Marville ciag dalszy

Jak wspominalam wczesniej Angela spodziewala sie razem z Trevor'em dziecka - coreczki. I tak to narodzila sie Cornelia

Tutaj James bawiacy sie z jednorozcem.

Jako, ze mam zbugowany dodatek w grze < i nie umiem sie go pozbyc> musze postarzac niemowlecia do wieku malego dziecka, bo naklada sie na nie ubranie dla mlodych doroslych i crashuje mi gre.
Oto Cornelia jako male dziecko - wyrosla na wrozke, szczerze niespodziewalam sie tego i to bez mojej ingerencji O.o

Czas nauczyc maluchy - nauka mowienia Corneli i chodzenia James'a.

Wspolna zabawa rodzenstwa w klocki.

Dla Trevora to byla niespodzianka - urodzila mu sie coreczka o ktora dbal i traktowal jak ksiezniczke ^^

Slodziutkaaaaa

No i James mial urodzinki....;]

Doznalam szoku powiem wam.....nigdy, przenigdy nie mialam tak ladnego sima w wieku szkolnym O.O Normalnie zakochalam sie w nim i nie wiem czy go postarzeje hahah xD

Wygladem przebija wszystkie simy, ktore mialam....a i zachowaniem sie rozni

Tutaj James przeglada internet....i chyba zobaczyl cos czego nie powinien xd

"A co mi tam....hehe.."

Chlopiec nudzil sie wieczorem, wiec wyszedl do parku i odwiedzil straszny nawiedzony dom na festiwalu....

"I ta ma byc strasznie? Pfff...." - tak samo jak tatus xD

A tutaj nauka chodzenia malej Corneli....ciekawe na jaka dziewczynke ona urosnie

Angela troche martwi sie zachowaniem syna, moze i jest podobny do ojca, ale ma nadzieje, ze znajdzie sobie przyjaciol i nie wpadnie w zadne klopoty.

James przy kominku

Zauwazylam, ze James czesto chodzi albo przybity, albo smutny, obojetny a niekiedy zly...nie wiem czy to zalezy od cech, bo tak jeszcze nie mialam z zadnym simem

James moze i byl inny niz reszta dzieci, ale kochal bardzo swoja siostre i przy niej byl bardzo opiekunczy i zabawny.

CDN ^^
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem