|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ok, nie gralam za duzo, bo nie mialam weny na granie, ale troszke zdjec sie nazbieralo
![]() Zeby nie miec zaleglosci... Rodzina Marville ciag dalszy Jak wspominalam wczesniej Angela spodziewala sie razem z Trevor'em dziecka - coreczki. I tak to narodzila sie Cornelia ![]() ![]() Tutaj James bawiacy sie z jednorozcem. ![]() Jako, ze mam zbugowany dodatek w grze < i nie umiem sie go pozbyc> musze postarzac niemowlecia do wieku malego dziecka, bo naklada sie na nie ubranie dla mlodych doroslych i crashuje mi gre. Oto Cornelia jako male dziecko - wyrosla na wrozke, szczerze niespodziewalam sie tego i to bez mojej ingerencji O.o ![]() Czas nauczyc maluchy - nauka mowienia Corneli i chodzenia James'a. ![]() Wspolna zabawa rodzenstwa w klocki. ![]() Dla Trevora to byla niespodzianka - urodzila mu sie coreczka o ktora dbal i traktowal jak ksiezniczke ^^ ![]() Slodziutkaaaaa ![]() ![]() ![]() No i James mial urodzinki....;] ![]() Doznalam szoku powiem wam.....nigdy, przenigdy nie mialam tak ladnego sima w wieku szkolnym O.O Normalnie zakochalam sie w nim i nie wiem czy go postarzeje hahah xD ![]() Wygladem przebija wszystkie simy, ktore mialam....a i zachowaniem sie rozni ![]() ![]() Tutaj James przeglada internet....i chyba zobaczyl cos czego nie powinien xd ![]() "A co mi tam....hehe.." ![]() Chlopiec nudzil sie wieczorem, wiec wyszedl do parku i odwiedzil straszny nawiedzony dom na festiwalu.... ![]() "I ta ma byc strasznie? Pfff...." - tak samo jak tatus xD ![]() A tutaj nauka chodzenia malej Corneli....ciekawe na jaka dziewczynke ona urosnie ![]() ![]() ![]() Angela troche martwi sie zachowaniem syna, moze i jest podobny do ojca, ale ma nadzieje, ze znajdzie sobie przyjaciol i nie wpadnie w zadne klopoty. ![]() James przy kominku ![]() ![]() Zauwazylam, ze James czesto chodzi albo przybity, albo smutny, obojetny a niekiedy zly...nie wiem czy to zalezy od cech, bo tak jeszcze nie mialam z zadnym simem ![]() ![]() James moze i byl inny niz reszta dzieci, ale kochal bardzo swoja siostre i przy niej byl bardzo opiekunczy i zabawny. ![]() ![]() CDN ^^ |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|