Nie no jestem pełna podziwu jeśli chodzi o komenty

Jak tak teraz patrzę, to gdybym miała odpowiedzieć na wszystko, zeszło by mi ze dwie godziny pisania, więc skupię się może na kilku co ważniejszych rzeczach
Więc po pierwsze i chyba najważniejsze, jeśli ktoś chce czytać wciąż moje wypociny, to nie musi się martwić, zostaję na forum :3
No, a teraz skupmy się na FS
Cytat:
Napisał Malin
A swoją drogą powinnaś dostać klapsiory za to, że Rain jest taki przystojny! :>
|
lol

no przecież nie mogłam zrobić z niego brzydala od którego bolą oczy, kiedy się na niego patrzy
Cytat:
Napisał Malin
Smoke zaczyna czuć niepokój w związku z Mileeną. Czyżby powoli, powoooooli prawda zamierzała wyjść na jaw? Zaczyna się interesować jej osobą, a nie tylko jej... urodą 
|
dobrze napisałaś, powoooooli prawda zmierza do wyjścia na jaw :>
Cytat:
Napisał Malin
Mileena pojawiła się w idealnym momencie! xDDD Totalnie zaskoczył mnie jej atak zazdrości xD Niby chciała go tylko wykorzystać, a tu proszę, jakieś głębsze uczucie wychodzi na jaw! 
|
no Mileena zaczyna mieć przebłyski, zobaczymy co z tego wyjdzie
Cytat:
Napisał Malin
Czy Mileena wykorzysta tę okazję i w takiej chwili zdradzi Smoke'a? Boję się, co dalej. To moja ukochana para...
|
to Mileena, więc może zrobić wszystko :>
Cytat:
Napisał Malin
Sen Kitany był przerażający... Myślałam na początku, że to prawda i nie wiedziałam za bardzo, co się dzieje. Matko, co ten sen oznacza? Czyżby jakiś proroczy? Jakieś ostrzeżenie? Mam nadzieję, że w "realu" nie pojawią się jakieś roboty... Porwani Smoke i Sub to jakaś koszmarna wizja, nawet sobie nie mogę tego wyobrazić ;/
|
no wiesz, nigdy nie wiesz do czego prowadzą takie sny, prędzej czy później to się jednak wyjaśni co oznaczała wizja Kitany
Cytat:
Napisał Snæijder Soto
Odc 11
Jaka perwersja na sam poczatek xD “Otworz usta” haha… nie musze mowic, co pomyslalem 
Najasniejszym punktem odcinka, byla oczywiscie konfrontacja Sub’a z Rainem. Troche lodowy Rain’owi wygarnal ale czuje, ze walka wisi w powietrzu 
|
"otwórz usta, coś Ci dam?

" hahaha

no masz rację, tutaj kroi się jakiś pojedynek
Cytat:
Napisał Snæijder Soto
Odc 12
A to ciekawe... Scorpion chce pomoc Ermacowi uciec z piekielka. Zastanawia mnie jego motywacja. Po raz kolejny utwierdzilas w przekonaniu, ze ta postac nie jest taka oczywista.
|
ten gość jeszcze nie raz cię zaskoczy
Cytat:
Napisał Snæijder Soto
Przepraszam jezeli moje komentarze sa pelne podtekstow, ale co ja biedny poradze 
|
och, mi osobiście to nie przeszkadza, tylko nie przesadzaj zbytnio xD
Cytat:
Napisał Sqiera
Na początek oczywiście nasz książe. Dobrze przeczułam, że on do Jade coś jeszcze czuje. Mam nadzieję, że nie naobiecuje sobie zbyt wiele. Jade jasno i wyraźnie wyjaśniła ich relacje i nie ma co ich zmieniać. poza tym, ona kocha Ermaca, ja kocham Ermaca … on zasługuje na Jade (mimo iż jeszcze tego nie wie), i byle jakiś tam Rain nie przeszkodzi w tym. Co było to już nie wróci i niech się on z tym pogodzi, bo coś mi się wydaje, że on tak nie do końca odpuści i będzie jeszcze coś tam próbował zdziałać :>.
|
ja też kocham Ermaca

jeśli o Raina chodzi to jeszcze różnie może z nim być, ale póki co to milczę :>
Cytat:
Napisał Sqiera
Zdjęcie Smoke'a z długą bląd grzywą, powalające. Spokojnie mógłby pracować dla Vouge'a czy innej gazety. Jak model spisuje się świetnie xD 
|
ahaha no tak, Vouge na pewniaka by go zatrudnił
Cytat:
Napisał Sqiera
Tanya jest cwana. Wie już, że z Sub'em będzie ciężko, więc postanowiła dotrzeć do niego poprzez jego przyjaciela… albo w ogóle całkowicie zajmie się przyjacielem.
|
ujmę to tak...

Tanya zbyt mocno uwielbia mężczyzn, by "zawiesić oko" na jednym
Cytat:
Napisał Sqiera
Taka jeszcze jedna myśl mi się nasunęła. Niezły to paradoks jest, że do Smoke'a lgną dziewczyny tylko i wyłącznie z Zaświatów  . Ciekawe dlaczego … ?  haha
|
haha no tak, fajnie się złożyło, że obydwie są z Zaświatów xD
Cytat:
Napisał Sqiera
No i na koniec sen Kitany, który mam nadzieję, że nie był proroczy. I ciekawe… czy to co powiedziała we śnie jest prawdą i na serio zdała sobie sprawę z uczuć do Suba. Jeśli tak, to nie powinna już mieć do Scorpiona jakiejkolwiek słabości.
|
no wiesz, tak czy inaczej to jednak był sen, a jeśli chodzi o uczucia Kitany, to jeszcze za wcześnie by pisać o miłości, więc nie wiadomo co on miał oznaczać
Cytat:
Napisał Sqiera
P.S. dzięki komentarzom Gena, twoje odcinki nabierają całkiem innego, nowego sensu xD
|
haha bardziej zboczonego sensu xDD
Cytat:
Napisał mile18
Najlepiej by było gdyby, o ile to możliwe, w tym czasie Tanya zerwała maskę Mileeny. Ha ha ha to dopiero byłby szok dla obserwującego Smoke'a[...]
|
wiem, że ucięłam w pół zdania, ale Smoke faktycznie doznałby szoku, gdyby zobaczył prawdziwą twarz Mileeny
jedyne co mogę obiecać to, że spodoba wam się odcinek w którym Smoke pozna prawdziwe oblicze swojej dziewczyny...
Cytat:
Napisał mile18
A wracając do odcinka Rain nadal coś czuje do Jade? Moze to i dobrze, bo będzie po jej stronie. Oby tylko pozostał tylko przy pomocy w szukaniu leku dla Ermaca. Niech on już nic nie miesza, za dużo tu zawiłości.
|
z jednej strony to dobrze, bo Rain faktycznie będzie stał po stronie Jade ale z drugiej nie można być przecież niczego pewnym
Cytat:
Napisał mile18
Zawsze mnie wzrusza jak Sub się czule zajmuje Kitaną.
|
no ja również lubię opisywać te czułe sceny pomiędzy nimi :3
Cytat:
Napisał Snæijder Soto
Odcinek 13
Na wstepie musze ci pogratulowac fantastycznego pierwszego zdjecia. Jest swietne, naprawde! 
|
dziękuję!
Cytat:
Napisał Snæijder Soto
O, czyzby Mileena powoli przechodzila mala transformacje? Kielkuje w niej jakies dobro? Hmmm  Ermac wyczul jednak smrod jaki wydzielala z siebie ta niewinna istotka Lebrau xD Jestem ciekaw, czy Smoke bedzie wypytywal ja odnosnie tego, jak odzywal sie do niej Ermac. Wiadomo, ze dopiero co powrocil z zaswiatow, ale byc moze zaczepi sie tego watku. Ciekawie, tym bardziej ze Mileena byc moze malymi kroczkami przejdzie na strone dobra.
|
wiesz co, jak czytam Twoje komenty, to mam wrażenie, że czytasz od końca xDD
Cytat:
Napisał Snæijder Soto
Odc 14
Huhuh, widze ze zadbalas o rozrywke dla zenskiej czesci publicznosci serwujac takie zdjecia xD Mam nadzieje, ze w przyszlych odcinkach puscisz oczko w strone meska... 
|
ano puszczę, może i niebawem
Cytat:
Napisał Snæijder Soto
Reakcja Jade mnie rozbawila. Ona jest dziewica czy jak? xD No chyba, ze faktycznie Ermac ma sie czym chwalic... jezeli tak, to sie chwal i zaliczaj chlopie xDD 
|
ahahah padłam xDDD a może faktycznie ma się czym chwalić, tego wiedzieć nie możesz
Cytat:
Napisał Snæijder Soto
Tanya! Jaka piekna z niej sssssssssuuuuu..... slicznotka... xD  Od razu widac po gebie(xd) i pozie jaka przybrala, ze niezle z niej ziolko bedzie. Widac, ze ja zakrecilo na widok Suba. Ja tu wyczuwam chec uwiedzenia lodowego, chociazby by sprawic przykrosc kuzynce (o przyjemnosciach lozkowych nie wspominam nawet  )
|
dobrą chęć wyczuwasz
Cytat:
Napisał Snæijder Soto
Nie moge sie oprzec wrazeniu, ze zwiazek Suba i Kitany... to jakas jedna wielka fantazja erotyczna  Przystane na tym, bo moglym zrobic wiekszy wyklad na ten temat, ale nie bede robic offu 
|
domyślam sie co masz na myśli xDDD ale to nie jest NICZYJA fantazja erotyczna, po prostu lubię pisać o takich początkach związku, kiedy to para spotykających się ludzi czuje do siebie niebywały pociąg

i bynajmniej nie chodzi tu o kolej xDD
Cytat:
Napisał Snæijder Soto
Musze cie pochwalic za fotke, w ktorej Sub lapie ksiezniczke za jej posladki. Z dwoch powodow; po pierwsze, Kitana ma ksztaltna dupke  a po drugie (moze nie tak oczywiste na pierwszy rzut oka, no ale..) moglem sobie zobaczyc biust Kitany z zupelnie innej perspektywy. A raczej, dojrzec ich rozmiar  W ogole jak patrzylem na to foto, to wyobrazalem sobie, ze stoje za Kitana... a dobra, nie bede konczyc xDDD 
|
wydaje mi się, że znam Cię na tyle, że domyślam się zakończenia Twojego zdania xDDD
Cytat:
Napisał Snæijder Soto
A no wlasnie, to co mnie ciekawilo w poprzednim odcinku, zostalo zrealizowane w tym. A mianowicie kwestia Mileeny. Szczerze mowiac, nie zabardzo skomplikowalas ich relacje. Gadanie Ermaca, mozna bylo splycic do zdania "bzykaj, ale badz ostrozny" XD
|
a wiesz, że w sumie mogłam tak napisać?

jeśli chodzi o relacje Smoke'a i Mileeny to nie mogłam w nich za bardzo namieszać gdyż Smoke jest typem faceta, który nie lubi zbytnio komplikować sobie życia, idzie po najprostszej linii oporu, więc wystarczyła mu rozmowa z dziewczyną i potwierdzenie Ermaca
Cytat:
Napisał Snæijder Soto
Buahahahah. O boze Tanya! XD Jak ja to przyczytalem, to zasmialem sie na caly dom. Moze niewypada mi o tym mowic, ale przydazyla mi sie baardzo podobna sytuacja  Ale role byly odwrotne  I nie tylko w kwestii pokazywania swoich wdziekow... no dobra nie jestem tu, by opowiadac o swoich przygodach 
|
a to ciekawe xDD :>
Cytat:
Napisał Snæijder Soto
No tak, Tanya to niezle ziolko. Ale koncoweczka bardzo kliszowa. Kitana, ktora akurat pukala do drzwi. No prosze cie. Ciekawiej by bylo, jakby sie Sub wzial za ta chetna dupeczke 
|
to nie w stylu Suba, żeby bzykać na lewo i prawo

gdyby spotkała w tym pokoju KOGOŚ innego (ale o kogo chodzi, nie napiszę

), to kto wie...
Cytat:
Napisał Snæijder Soto
Swoja droga, zastanawia mnie ta czesta obecnosc pana R. w bibliotece. Czyzby czegos tam szukal? :>
|
no w książkach się lubuje, ale masz poniekąd rację... :>
Cytat:
Napisał Snæijder Soto
No to tyle. W koncu jestem na bierzaco, chyba xD
|
nie jesteś, jeszcze jeden odcinek
Cytat:
Napisał Snæijder Soto
AAaaa, mialem wyjasnic dlaczego nie widzialem tego tajemniczego zdjecia w linku :> Otoz ja twoje odcinki mam na komputerze i czytam je w pracowni w wolnym czasie, a tam nie mam internetu ;/ Wiec to zdjecie obejrze sobie przy najblizszej okazji. I nie omieszkam sie z wystosowaniem odpowiedniego komentarza 
|
dobrze wiedzieć :3 no to czekam na komentarz do tego zdjęcia, ale jeśli mogłabym prosić, to zaczekaj z nim do następnego odcinka ok?
Cytat:
Napisał Snæijder Soto
Niedlugo sie okaze, ze ludzie nie tylko wyczekuja kolejnych odcinkow, ale rowniez i moich blyskotliwych komentarzy xD 
|
ahaha kto wie!

może dzięki Tobie zaczną komencić, bo coś mała frekwencja tu u mnie
Dzięki Wam za komenty kochani, co do następnego odcinka, to postaram się by był jak najszybciej, a już w ogóle mogę Was zapewnić, że będzie na pewno w następnym tygodniu