Nieźle sobie swoimi simami pogrywasz

tyyyle się dzieje
Przede wszystkim, ten podsłuch - spore zaskoczenie. Kto to mógł być? Kto mógł się włamać? Strasznie mnie dręczy ta kwestia, mam nadzieję, że niedługo ją wyjaśnisz. Nieźle, podsłuch profesjonalny, w każdym pomieszczeniu... to musiał być ktoś, kto naprawdę nie przepada za tą rodziną. Wow, oby szybko znaleziono sprawców.
Ginie teraz jest jeszcze ciężej, i jeszcze ta tęsknota za Barneyem. Biedna dziewczyna, po raz kolejny napiszę, że ogromnie jej współczuję. Ale da radę, ja to wiem
Ten cały dziennikarz Kosiński strasznie mnie wkurzył. Czemu nachodzi Ginę i namawia ją tak długo na wywiad, nie rozumie, że to dla niej bardzo ciężka sytuacja? Hmm, i jeszcze tak się zastanawiam, czy spotkamy się z tym facetem w dalszej części opowieści - w sumie u ciebie wszystko możliwe
Wow, Barneyowi naprawdę zależy na Ricie. Oby nie wybuchło między nimi uczucie, jakoś tak nie polubiłam tej dziewczyny, a poza tym Barni powinien się odnaleźć i wrócić do Giny.
Poznaliśmy Mauu, ach, nie wzbudził on mojej sympatii. Z wyglądu trochę egzotyczny

widać, że to sprytny facet nie bojący się kombinować i robić przekrętów.
Zawsze ma gotowy plan i uparcie dąży do osiągnięcia celu. Ciekawy typ.
Ogólnie akcja bardzo fajnie się rozkręca. Jestem niezmiernie ciekawa, co będzie dalej i czekam na następny!