![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nieźle sobie swoimi simami pogrywasz
![]() tyyyle się dzieje ![]() Przede wszystkim, ten podsłuch - spore zaskoczenie. Kto to mógł być? Kto mógł się włamać? Strasznie mnie dręczy ta kwestia, mam nadzieję, że niedługo ją wyjaśnisz. Nieźle, podsłuch profesjonalny, w każdym pomieszczeniu... to musiał być ktoś, kto naprawdę nie przepada za tą rodziną. Wow, oby szybko znaleziono sprawców. Ginie teraz jest jeszcze ciężej, i jeszcze ta tęsknota za Barneyem. Biedna dziewczyna, po raz kolejny napiszę, że ogromnie jej współczuję. Ale da radę, ja to wiem ![]() Ten cały dziennikarz Kosiński strasznie mnie wkurzył. Czemu nachodzi Ginę i namawia ją tak długo na wywiad, nie rozumie, że to dla niej bardzo ciężka sytuacja? Hmm, i jeszcze tak się zastanawiam, czy spotkamy się z tym facetem w dalszej części opowieści - w sumie u ciebie wszystko możliwe ![]() Wow, Barneyowi naprawdę zależy na Ricie. Oby nie wybuchło między nimi uczucie, jakoś tak nie polubiłam tej dziewczyny, a poza tym Barni powinien się odnaleźć i wrócić do Giny. Poznaliśmy Mauu, ach, nie wzbudził on mojej sympatii. Z wyglądu trochę egzotyczny ![]() widać, że to sprytny facet nie bojący się kombinować i robić przekrętów. Zawsze ma gotowy plan i uparcie dąży do osiągnięcia celu. Ciekawy typ. Ogólnie akcja bardzo fajnie się rozkręca. Jestem niezmiernie ciekawa, co będzie dalej i czekam na następny! ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|