View Single Post
stare 18.06.2013, 12:43   #7
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Rajska Wyspa - przedpremierowe dyskusje

Dawno mnie tu nie było, a tu proszę, ile informacji Ten filmik o syrenach i podwodnym świecie znam, bo sama wstawiałam linka tu forum, drugi jest super, choć niemieckiego nie znam więc nic a nic nie zrozumiałam Trzeciego, tego z obecnej strony nie mogę obejrzeć, bo się nie wyświetla, a w "cytuj" nie ma normalnego linka. Jeśli jednak chodzi o zwiastun dodatku ten co widziałam, no to jest ładny, muzyczka mi się podoba.

Szkoda, że nie da się nurkować w innych światach niż Isla Paradiso, ale podoba mi się mimo wszystko, że dali w ogóle to nurkowanie. Lepiej, żeby było w jednym świecie, niż żeby nie dodawali go w ogóle, bo w innych światach się nie da (lub im się nie chce) dodać nurkowania. Na chłopski rozum, to nie do każdego świata pasuje to nurkowanie, tak jak nie w każdym się to da zrobić, a nawet nie wszędzie da się wcisnąć wodną parcelę. Weźmy ot choćby Appaloosa Plains. Tam jest tylko ta rzeczka i do tego na obrzeżach miasta, moje Simy z AP to nawet w niej pływać nie chcą, dochodzą gdzieś ta, że wodę mają do pasa i dalej ani kroku. Jeśli o mnie chodzi, to byłabym przeszczęśliwa, gdyby nowy dodatek udostępnił możliwość pływania w jeziorkach na parcelach, a nie tylko w tych "naturalnych" zbiornikach.

Nie sądzę, żeby nowy dodatek wprowadził możliwość podróżowania do innych światów mieszkalnych, na to to jest mod od NRaasa, więc już teraz można sobie zbudować jakąś ładną wysepkę i na nią jeździć. Ale kurorty da się umieszczać w trzech miastach wakacyjnych z Wymarzonych Podróży.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem