Dzięki jeszcze raz za pozytywne opinie

Serio, nie spodziewałem się tego akurat po tym artykule, który skleciłem praktycznie w trzy godziny, bo zmieniłem zdanie co do tematu
czyli po prostu miałem inny artykuł, ale uznałem, że jest za kiepski xD
Co do Twoich VS, Genesisie [tak chyba będę się zwracał xDD], to informacja o najnowszej produkcji się nie pojawiła, ponieważ artykuł został napisany wcześniej

I wreszcie się wywiązałem z obietnicy
Z racji, że to już mój czeci post w tym temacie to może napiszę coś konkretnego na temat artykułów innych :>
Duże gratulacje dla Jina, który mimo trudności zawsze wykonuje kawał dobrej roboty i nigdy nie idzie na łatwiznę

Jestem pewien, że z tych wskazówek skorzysta niejedna osoba.
Livka jak zawsze poleciła coś oryginalnego i przydatnego

Uwielbiam imiona Twoich modeli, w ogóle Twoich simów xDD
Łamigłówki zawsze dostarczają mi rozrywki, zwłaszcza znajdowanie różnic

Gratulacje dla kedziorka!
Trudne sprawy zawsze, nie wiedzieć czemu, traktuję trochę jak konkurencję, za co dziękuję, bo to mnie motywuje do pisania xD Logo [w którego wymyślaniu też mam trochę udziału

ach, ta Skromność] rzeczywiście prezentuje się naprawdę fajnie, a treść wcale nie jest gorsza

Wywiad jak zawsze pozwolił mi się dowiedzieć czegoś o innej redaktorce [trochę głupio tak po półtora roku wspólnej pracy dowiadywać się, jak kto ma na imię xD]. Osobiście czekam na wywiad z naszą Naczelną

Forum mówi zawsze pozwala zorientować się, jakie opinie na różne tematy posiadają użytkownicy. Dlatego chętnie czytam ten dział :>
Jeśli chodzi o "Trochę kultury[...]" to mam pewne zastrzeżenie, które już padło w jednym z poprzednich numerów. Mam wrażenie, że wszystkie aktualnie tworzone seriale obracają się wokół tematyki fantastycznej. Rozumiem, że to teraz modne, jednak nie każdy lubi takie klimaty

Co do książek, to niedługo czeka mnie konfrontacja z "Mistrzem i Małgorzatą"

No cóż, lektura
Dzięki za opinie i prosimy o więcej!