![]() |
#13 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dzięki jeszcze raz za pozytywne opinie
![]() ![]() czyli po prostu miałem inny artykuł, ale uznałem, że jest za kiepski xD Co do Twoich VS, Genesisie [tak chyba będę się zwracał xDD], to informacja o najnowszej produkcji się nie pojawiła, ponieważ artykuł został napisany wcześniej ![]() I wreszcie się wywiązałem z obietnicy ![]() Z racji, że to już mój czeci post w tym temacie to może napiszę coś konkretnego na temat artykułów innych :> Duże gratulacje dla Jina, który mimo trudności zawsze wykonuje kawał dobrej roboty i nigdy nie idzie na łatwiznę ![]() Livka jak zawsze poleciła coś oryginalnego i przydatnego ![]() Łamigłówki zawsze dostarczają mi rozrywki, zwłaszcza znajdowanie różnic ![]() Trudne sprawy zawsze, nie wiedzieć czemu, traktuję trochę jak konkurencję, za co dziękuję, bo to mnie motywuje do pisania xD Logo [w którego wymyślaniu też mam trochę udziału ![]() ![]() Wywiad jak zawsze pozwolił mi się dowiedzieć czegoś o innej redaktorce [trochę głupio tak po półtora roku wspólnej pracy dowiadywać się, jak kto ma na imię xD]. Osobiście czekam na wywiad z naszą Naczelną ![]() Forum mówi zawsze pozwala zorientować się, jakie opinie na różne tematy posiadają użytkownicy. Dlatego chętnie czytam ten dział :> Jeśli chodzi o "Trochę kultury[...]" to mam pewne zastrzeżenie, które już padło w jednym z poprzednich numerów. Mam wrażenie, że wszystkie aktualnie tworzone seriale obracają się wokół tematyki fantastycznej. Rozumiem, że to teraz modne, jednak nie każdy lubi takie klimaty ![]() ![]() ![]() Dzięki za opinie i prosimy o więcej! ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|