Kubuss 
To wystarczy. I dzięki za miłe słowa.
Co do
Rudzielca - (sorka Ruda, że tak o Tobie w trzeciej osobie) - popełniłam wielki błąd, że obgadałam sprawę tylko z administratorami, a nie z całą załogą. Mogła się poczuć urażona takim potraktowaniem.
Ruda - przepraszam.
Kubuss - bardziej merytorycznie - nie cierpię rozróżniania na modów i adminów, ale... możesz mieć bardzo dużo racji. Czasy się zmieniają, ludzie się zmieniają. Może powinno być rozróżnienie i "instancje odwoławcze".
Na pewno, to co teraz możemy z naszej strony zrobić to (jak już to kiedyś było) w temacie dokładnie rozpisać, kto jakimi sprawami się zajmuje i jaką pomoc może zaoferować.
Myślałam też o ogólnodostępnej "Księdze Skarg i Wniosków", by każdy mógł publicznie napisać, że "Dostał ostrzeżenie od Bjork za nieregulaminową wypowiedź i się z tym nie zgadza"

Byłaby to właśnie taka forma ogólnej komisji.
Co do "Szpiegowania Profili" - ludzie mają możliwość zaraportować nawet Prywatną Wiadomość, ale nawet mi samej się zdarzyło, że weszłam na czyjś profil i dałam warna za obrażanie kogoś (teoretycznie w prywatnej dyskusji). I tego będę się trzymać, bo według mnie najważniejszy jest szacunek dla drugiej osoby.
Jakoś w ogóle nie mogę zebrać myśli, więc pewnie będę edytować.