|
![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Kubuss
![]() Co do Rudzielca - (sorka Ruda, że tak o Tobie w trzeciej osobie) - popełniłam wielki błąd, że obgadałam sprawę tylko z administratorami, a nie z całą załogą. Mogła się poczuć urażona takim potraktowaniem. Ruda - przepraszam. Kubuss - bardziej merytorycznie - nie cierpię rozróżniania na modów i adminów, ale... możesz mieć bardzo dużo racji. Czasy się zmieniają, ludzie się zmieniają. Może powinno być rozróżnienie i "instancje odwoławcze". Na pewno, to co teraz możemy z naszej strony zrobić to (jak już to kiedyś było) w temacie dokładnie rozpisać, kto jakimi sprawami się zajmuje i jaką pomoc może zaoferować. Myślałam też o ogólnodostępnej "Księdze Skarg i Wniosków", by każdy mógł publicznie napisać, że "Dostał ostrzeżenie od Bjork za nieregulaminową wypowiedź i się z tym nie zgadza" ![]() Co do "Szpiegowania Profili" - ludzie mają możliwość zaraportować nawet Prywatną Wiadomość, ale nawet mi samej się zdarzyło, że weszłam na czyjś profil i dałam warna za obrażanie kogoś (teoretycznie w prywatnej dyskusji). I tego będę się trzymać, bo według mnie najważniejszy jest szacunek dla drugiej osoby. Jakoś w ogóle nie mogę zebrać myśli, więc pewnie będę edytować. |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jednak jezeli obie strony prowadza dyskusje i zadna z tych stron nie ma obiekcji, a mimo tego ktos wchodzi mi z buciorami i sie panoszy to cos jest jednak nie tak. Po to jest wlasnie opcja raportowania, by interweniowac, gdy uzytkownik czuje, ze faktycznie ktos przegiol.
![]() |
#3 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Naprawdę, publiczne przepraszanie mnie, nie było konieczne. Nie należę do ludzi, których lubują się w takich rzeczach, wręcz przeciwnie, wolę być gdzieś tam na uboczu i przyglądać się z daleka (no chyba, że mnie ktoś porządnie zdenerwuje ![]() Przeprosiny przyjęte i myślę, że już wszystko sobie wyjaśniłyśmy ![]() Ach i jedna rzecz nigdy się nie zmieni, i będę to powtarzać dopóki będzie mi dane tu być (masło maślane ![]() ![]() "Księga Skarg i Wniosków" to bardzo dobry pomysł, sama nawet kiedyś myślałam o czymś takim, ale stwierdziłam, że to nie przejdzie i temat pogrzebałam w myślach. Nie będę się już rozpisywać na temat administracji i moderacji, bo wszystko co chciałabym tu napisać, zostało już wspomniane w poprzednich postach ![]() Cytat:
![]() Często wchodzę w stare rozmowy, na te wszystkie durne tematy, kiedy siedzieliśmy nieraz do czwartej nad ranem i pisaliśmy takie głupoty, że niejeden by się ze śmiechu posikał ![]() Dlatego teraz ja chciałam Was przeprosić, że tak to wszystko się ułożyło. Postaram się to zmienić w najbliższym czasie ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 04.07.2013 - 17:02 |
||
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|