Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.07.2013, 16:34   #1
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: Oceń moderatora/administratora - cz. 3

Kubuss To wystarczy. I dzięki za miłe słowa.

Co do Rudzielca - (sorka Ruda, że tak o Tobie w trzeciej osobie) - popełniłam wielki błąd, że obgadałam sprawę tylko z administratorami, a nie z całą załogą. Mogła się poczuć urażona takim potraktowaniem. Ruda - przepraszam.

Kubuss - bardziej merytorycznie - nie cierpię rozróżniania na modów i adminów, ale... możesz mieć bardzo dużo racji. Czasy się zmieniają, ludzie się zmieniają. Może powinno być rozróżnienie i "instancje odwoławcze".

Na pewno, to co teraz możemy z naszej strony zrobić to (jak już to kiedyś było) w temacie dokładnie rozpisać, kto jakimi sprawami się zajmuje i jaką pomoc może zaoferować.

Myślałam też o ogólnodostępnej "Księdze Skarg i Wniosków", by każdy mógł publicznie napisać, że "Dostał ostrzeżenie od Bjork za nieregulaminową wypowiedź i się z tym nie zgadza" Byłaby to właśnie taka forma ogólnej komisji.

Co do "Szpiegowania Profili" - ludzie mają możliwość zaraportować nawet Prywatną Wiadomość, ale nawet mi samej się zdarzyło, że weszłam na czyjś profil i dałam warna za obrażanie kogoś (teoretycznie w prywatnej dyskusji). I tego będę się trzymać, bo według mnie najważniejszy jest szacunek dla drugiej osoby.

Jakoś w ogóle nie mogę zebrać myśli, więc pewnie będę edytować.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.07.2013, 16:55   #2
Malfurion

Reputacja: 19

Cytat:
Napisał Björk Zobacz post

Myślałam też o ogólnodostępnej "Księdze Skarg i Wniosków", by każdy mógł publicznie napisać, że "Dostał ostrzeżenie od Bjork za nieregulaminową wypowiedź i się z tym nie zgadza" Byłaby to właśnie taka forma ogólnej komisji.
fajnie, ze podzielasz ten pomysl

Cytat:
Co do "Szpiegowania Profili" - ludzie mają możliwość zaraportować nawet Prywatną Wiadomość, ale nawet mi samej się zdarzyło, że weszłam na czyjś profil i dałam warna za obrażanie kogoś (teoretycznie w prywatnej dyskusji). I tego będę się trzymać, bo według mnie najważniejszy jest szacunek dla drugiej osoby.
owszem, zgadzam sie z toba. Niemniej
jednak jezeli obie strony prowadza dyskusje i zadna z tych stron nie ma obiekcji, a mimo tego ktos wchodzi mi z buciorami i sie panoszy to cos jest jednak nie tak. Po to jest wlasnie opcja raportowania, by interweniowac, gdy uzytkownik czuje, ze faktycznie ktos przegiol.
stare 04.07.2013, 16:59   #3
rudzielec

Reputacja: 10

Cytat:
Co do Rudzielca - (sorka Ruda, że tak o Tobie w trzeciej osobie) - popełniłam wielki błąd, że obgadałam sprawę tylko z administratorami, a nie z całą załogą. Mogła się poczuć urażona takim potraktowaniem. Ruda - przepraszam.
Bjork, Ty chyba chcesz, żebym zawału serca dostała.
Naprawdę, publiczne przepraszanie mnie, nie było konieczne. Nie należę do ludzi, których lubują się w takich rzeczach, wręcz przeciwnie, wolę być gdzieś tam na uboczu i przyglądać się z daleka (no chyba, że mnie ktoś porządnie zdenerwuje .
Przeprosiny przyjęte i myślę, że już wszystko sobie wyjaśniłyśmy
Ach i jedna rzecz nigdy się nie zmieni, i będę to powtarzać dopóki będzie mi dane tu być (masło maślane ). Nieważne co i jak, ale zawsze będę Cię szanować

"Księga Skarg i Wniosków" to bardzo dobry pomysł, sama nawet kiedyś myślałam o czymś takim, ale stwierdziłam, że to nie przejdzie i temat pogrzebałam w myślach.

Nie będę się już rozpisywać na temat administracji i moderacji, bo wszystko co chciałabym tu napisać, zostało już wspomniane w poprzednich postach

Cytat:
Napisał Chrupson
Razem z nią, Rudzią, Gold_Chocolate i kilkoma innymi osobami, byliśmy zgraną grupą. Ale wszystko dupło, kiedy Libby i Rudzia zostały moderatorkami.
I ja doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Jest w tym sporo mojej winy i biorę to na siebie. Nigdy nie chciałam, żeby to się tak skończyło, mam jednak nadzieję, że uda nam się choć w małym procencie odbudować to, co było kiedyś, bo są to chwile niezapomniane
Często wchodzę w stare rozmowy, na te wszystkie durne tematy, kiedy siedzieliśmy nieraz do czwartej nad ranem i pisaliśmy takie głupoty, że niejeden by się ze śmiechu posikał
Dlatego teraz ja chciałam Was przeprosić, że tak to wszystko się ułożyło. Postaram się to zmienić w najbliższym czasie

Ostatnio edytowane przez rudzielec : 04.07.2013 - 17:02
rudzielec jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania