Ja przepraszam że odgrzebuję stary temat ale z własnego doświadczenia wiem że nowa opinia zawsze cieszy nie ważne do jak starej pracy
Podoba mi się bryła, nie jest przekombinowana ale też nie jest to taki standardowy domek. Wydaje mi się że można by zaznaczyć jakoś szczyt od frontu bo teraz zlewa się z dachem.
Szacunek za garaż zrobiony w ten sposób, mnie nigdy nie chciało się bawić w podłączanie ściany do fundamentów, pamiętam że było z tym wiele roboty.
Tył domku wypada przyjemnie, podoba mi się. Może dodałbym tylko bluszcz na ścianie garażu.
Ogródek jak ogródek, jest dobrze chociaż 4 gatunki drzew na tak małej posesji to sporo

Ale klombiki kwiatowe pod wykuszem bardzo mi się podobają.
Kuchnia jest fajna, mozaika na ścianie to dobry wybór - łatwiej się to myje niż malowaną ścianę a co za tym idzie jest praktyczniejsze. Za to strasznie niepraktyczny wydaje mi się te łuczek do kuchni, może i fajnie wygląda ale jakoś nie mogę się przekonać do niego.
Jadalnia ładna i schludna, ale... nie widzę kominka więc to drewno czysto ozdobne?

Salon/kącik telewizyjny też fajny chociaż w tym momencie widać że ciężko byłoby tu przyjąć gości, brak stolika do kawy.
Łazienka, tu zdecydowanie coś mi nie pasuje z tym kwiatkiem i wieszakiem na ręczniki. Ale po za tym dobrze.
Górny hall - kolejny telewizor, widać że mieszkańcy lubią oglądać TV
Gabinet - kącik do czytania własnie awansował na moje ulubione miejsce w domu, choć ubolewam że nie ma tam naturalnego światła.
Sypialnia 1 - przyznaję że te paseczki na tapecie to zdecydowanie nie mój styl. Ale dobrze komponują się z resztą wystroju w tym pomieszczeniu więc ok.
Łazienka 1 - Tutaj do tej zielonej ściany dodałbym jakiś jasny (biały?) akcent bo w tej chwili strasznie przytłacza.
Sypialnia 2 - Ogólnie pokój mi się podoba...ale w części z łóżkiem czegoś mi brakuje...
Łazienka 2 - Świetnie, tyle do powiedzenia. Te wielkie kafle na podłodze mogłyby pójść spokojnie za marmur
Na koniec dodam tyle że bardzo fajnie wychodzi Ci łączenie wzorzystych tapet z malowanymi, gładkimi powierzchniami.
Czyli ogólnie - naprawdę dobrze