![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja przepraszam że odgrzebuję stary temat ale z własnego doświadczenia wiem że nowa opinia zawsze cieszy nie ważne do jak starej pracy
![]() Podoba mi się bryła, nie jest przekombinowana ale też nie jest to taki standardowy domek. Wydaje mi się że można by zaznaczyć jakoś szczyt od frontu bo teraz zlewa się z dachem. Szacunek za garaż zrobiony w ten sposób, mnie nigdy nie chciało się bawić w podłączanie ściany do fundamentów, pamiętam że było z tym wiele roboty. Tył domku wypada przyjemnie, podoba mi się. Może dodałbym tylko bluszcz na ścianie garażu. Ogródek jak ogródek, jest dobrze chociaż 4 gatunki drzew na tak małej posesji to sporo ![]() Kuchnia jest fajna, mozaika na ścianie to dobry wybór - łatwiej się to myje niż malowaną ścianę a co za tym idzie jest praktyczniejsze. Za to strasznie niepraktyczny wydaje mi się te łuczek do kuchni, może i fajnie wygląda ale jakoś nie mogę się przekonać do niego. Jadalnia ładna i schludna, ale... nie widzę kominka więc to drewno czysto ozdobne? ![]() Łazienka, tu zdecydowanie coś mi nie pasuje z tym kwiatkiem i wieszakiem na ręczniki. Ale po za tym dobrze. Górny hall - kolejny telewizor, widać że mieszkańcy lubią oglądać TV ![]() Gabinet - kącik do czytania własnie awansował na moje ulubione miejsce w domu, choć ubolewam że nie ma tam naturalnego światła. Sypialnia 1 - przyznaję że te paseczki na tapecie to zdecydowanie nie mój styl. Ale dobrze komponują się z resztą wystroju w tym pomieszczeniu więc ok. Łazienka 1 - Tutaj do tej zielonej ściany dodałbym jakiś jasny (biały?) akcent bo w tej chwili strasznie przytłacza. Sypialnia 2 - Ogólnie pokój mi się podoba...ale w części z łóżkiem czegoś mi brakuje... Łazienka 2 - Świetnie, tyle do powiedzenia. Te wielkie kafle na podłodze mogłyby pójść spokojnie za marmur ![]() Na koniec dodam tyle że bardzo fajnie wychodzi Ci łączenie wzorzystych tapet z malowanymi, gładkimi powierzchniami. Czyli ogólnie - naprawdę dobrze ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|