Gdyby nie Twoje przypomnienie na FB, to nawet bym nie wiedziała, że jest nowy odcinek ;/ W którymś momencie Twój temat został zakryty i nie wyświetliło mi się żadne uaktualnienie.
Cóż, tak, jak podejrzewałam, Kitaną mocno wstrząsnęły rewelacje Jade. Nie dziwię się. To stwarza jeszcze większy mętlik w głowie, zwłaszcza w jej sytuacji - chwiejność uczuć tu nie pomaga. Niby go skreśliła, ale ostatnio na każdym kroku Hanzo plusuje. Oj biedna dziewczyna... Zaczęłam ją rozumieć. To niełatwa sytuacja. I w dodatku te sny. Mam wrażenie, że wcale nie są takie niewinne, jak chciałaby to widzieć Jade. Z prostej przyczyny - gdyby nie były ważne, to byś o nich nie wspomniała

I chyba już zaczynają się sprawdzać...
Oczywiście, jak to przy każdej kłótni, wyciąga się wszystkie bolączki po kolei - niepotrzebnie wyszedł temat Tanyi i zazdrość o nią. Od słowa do słowa... i awantura murowana. A końcówka i postawienie jej pod murem ze strony Suba to już przegięcie. Nie mam żadnego pomysłu, jak oni to odkręcą i z powrotem sobie zaufają. I nie mam bladego pojęcia, jak rozwiążesz w końcu tę kwestię z wyborem Kitany. Jak dla mnie, to jeden z nich będzie musiał umrzeć, bo ona inaczej wyboru nie dokona. Ja już się opowiedziałam po stronie Sub Zera, więc... Widzę to tak, że Hasashi w jakiejś sytuacji poświęca życie, by ona była szczęśliwa. I wybór dokonuje się sam.
Czy ja już pisałam, że nienawidzę Tanyi? Tak? No to powtórzę jeszcze raz, tak dla pewności: NIENAWIDZĘ TANYI. Ta mała larwa powinna zostać unicestwiona. Najlepiej przez Mileenę, ale tu właściwie każdy by się mógł za to zabrać, by wykończyć ją jak najszybciej. No spodziewałam się dalszego mieszania w pałacu, ale taki szantaż nawet nie przyszedł mi do głowy!

Biedny Ermac! I co tu teraz zrobić? Ulec jej dla świętego spokoju, czy się bronić? Tylko podejrzewam, że na jednym razie z jej strony się nie skończy... Bosze, co za skończona, podła erotomanka! T_____T Giń, giń! Jade, wracaj dziewczyno i ratuj chłopa, bo go zabije jad tej żmii...
Znów ciekawość mnie zżera: 1 - co zrobi Mileena (to wciąż do poprzedniego odcinka), 2 - czy Ermac ulegnie, 3 - czy Sub Zero odszedł z pałacu na stałe i jak będzie teraz między nim a Kitaną?
Oj Rudi, lubisz nas trzymać w niepewności!